28 ingyenes játékkal találkozhatunk az Amazon Prime Gaming októberi kínálatában

28 ingyenes játékkal találkozhatunk az Amazon Prime Gaming októberi kínálatában

Soha nem látott felhozatalt kaptunk.

A minap nagy örömmel számoltunk be arról, hogy szuper ingyenesen játszható címek váltak elérhetővé az Amazon Prime Gaming előfizetők számára, azonban az csupán a jéghegy csúcsa volt. Az Amazon meghúzta a váratlant, és úgy döntött, hogy októberben jobbnál jobb játékokkal halmozza el a felhasználókat, melyek közül a két legkiemelkedőbb kétség nélkül a 2020-as DOOM Eteranal, és a Tom Raider: Legend – a franchise legjobb része –, de ezeken felül további 26 alkotás is feltűnt a színen.

A játékok 4 turnusban érkeznek. Az első csomag már elérhetővé vált, ami többek között a fent említett két címet és a Spirit of the Northot tartalmazta. A második felvonásra október 17-én kerül sor, olyan játékokkal mint például a Through the Darkest of Times és a Zombies Ate My Neighbors and Ghoul Patrol, október 24-én pedig 6 újabb játékot próbálhatunk ki – köztük a Pumpkin Jack és a Monster Train. Végül de nem utolsó sorban pedig október 31-én kerül lezárásra ez az etap 5 szuper játékkal, melyek közül a legérdekesebb talán a Scorn, de a többi is megér egy misét.

Ezeket olvastad már?

Az alábbi galériában összeszedtem az Amazon Prime Gaming e-havi játékait, valamint, hogy mikor és hol szerezhetőek be. Ha mindez nem lenne elég, akkor látogassatok el az Epic Store-ba is, ahol most 11 000 forintot spórolhattok.

Hive Jump 2: Survivors (GOG kód) – Már elérhető

A galériáért kattints a képre!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár