Az Arkane Studios végre megmutatta hogy néz majd ki a Marvel's Blade főszereplője

Az Arkane Studios végre megmutatta hogy néz majd ki a Marvel's Blade főszereplője

Már a 2023-as Game Awards során felfedte az Arkane Lyon és a Bethesda, hogy nekiláttak a Marvel's Blade-nek, de azóta nem sok mindent osztottak meg róla, egészen mostanáig.

A Marvel's Blade valószínűleg az Insomniac Gamesnél látott tendenciát igyekszik folytatni, tehát méltó módon szeretnék elmesélni egy igen különleges, és annál királyabb karakter történetét. A játékban Eric Brooks bőrébe bújhatunk majd, de Pengét talán nem is igazán kell bemutatnunk senkinek. Egy félig ember, félig vámpír lény, aki arra tette fel az életét, hogy levadássza a társadalomra veszélyes vérszívó egyedeket. Az ellenfelei csak fénybenjárónak nevezik, hiszen a vámpírokkal ellentétben neki nem árt a napfény. A narratíva egy karanténzónába kalauzolja el főhősünket, és ezért egészen a franciaországi Párizsig kell elutaznia, ahol kialakult egy új vámpír klán. A céljuk nem más, mint éjszakánként terrorizálni a várost, arra kényszerítve a civileket, hogy napfelkeltéig az otthonaikban keressenek menedéket.

A Bethesda szerint a Marvel's Blade egy komoly, harmadik személyű single player élmény lesz, amely Párizs szívében játszódik. Eközben Jeff Grubb bennfentes szerint a Blade játék leghamarabb 2027-ben jelenhet meg.

„A kísérletezés és a növekedés ezen időszakában született meg a Dishonored és annak folytatásai, amelyben minden cselekedetnek következményei voltak. A Prey-ben egy észbontó sci-fi thrillerben kérdőjeleztük meg a valóságérzetünket, míg a Redfallban a modern világba ültettük át a történetmesélést, tudományos alapú vámpírokkal és a bajtársiasságra épülő élménnyel.

„Végül a DEATHLOOP lehetővé tette számunkra, hogy játékos módon fedezzük fel az időt, olyan esztétikával, zenével és játékmenettel, amely világszerte magával ragadta a játékosokat.” - osztotta meg gondolatait Sébastien Mitton, az Arkane művészeti és társ-kreatív igazgatója.

Az Arkane Studios pedig végre megmutatta azt is, hogy miként fest majd Penge a játékban. A stúdió 25. évfordulójára készült artworkjükön tűnt fel a karakter, több más ismert személyiséggel egyetemben.

A Blade kizárólag Xbox Series X/S-re és Windows PC-re fejlesztik, illetve a hírek szerint már az első napon bekerül az Xbox Game Pass kínálatába is.

Kövess Minket!



Gamer szótár