Thomas, a gőzmozdony kisiklatta a Silent Hill 2 Remake-et

Thomas, a gőzmozdony kisiklatta a Silent Hill 2 Remake-et

Valaki szóljon a kövér ellenőrnek, mert elszabadult Thomas, a gőzmozdony Silent Hillben.

Mióta világ a világ és modderek a modderek, Thomas, a gőzmozdony minden népszerű és modolható játékban feltűnik. A füttyös szörnyeteg először a The Elder Scrolls V: Skyrimban vált a gamerek kedvencévé. De a Bethesda játékában a sárkányokat helyettesítő Thomas tiszteletét tette már azóta Falloutoktól kezdve a GTA-kon és az Alien: Isolationön át a The Legend of Zelda: Breath of the Wildig mindenben. Így természetesen a héten megjelent, kritikailag is elismert Silent Hill 2 Remake-től sem maradhatott távol Thomas.

Az elkerülhetetlen Thomas, a gőzmozdony modot ZombieAli hozta el Silent Hillbe a Nexus Mods alapján. A modder egyébként semmi többet nem ígért ezzel az alkotással, minthogy a piramisfejet lecseréli a Sodor szigetét káoszban tartó vonatra. Ez viszont bőven elég is lesz a rajongóknak, akik másról sem álmodoznak, csak hogy a túlbuzgó kék rém tartsa rettegésben őket. Ha érdekel, hogyan is fest ez a gyakorlatban, akkor érdemes átlapozni az alábbi galériánkat.

Thomas, a gőzmozdony a Silent Hill 2-benForrás: ZombieAli / Nexusmods.com

Természetesen nem a Thomas mod az egyetlen, amire érdemes lecsapnia a Silent Hill 2 Remake játékosoknak. Egy korábbi cikkünkben már összeszedtünk néhány hasznos és abszurd darabot, de ezeken túl akad még olyan rajongói változtatás is, amivel a Resident Evil 4-ből ismert Leont vagy a GTA San Andreas CJ-jét tehetjük meg a klasszikus horror főszereplőjének, mert miért ne. Persze még mindig csak a felszínt kapargatjuk, szóval érdemes jobban szétnézni a hétvégén a Nexus Modson, mert sosem lehet tudni, hogy milyen őrületes moddal találkozhat az ember ott.

Borítókép: ZombieAli / Nexusmods.com

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár