Állj maffiózónak és nyúld le az ingyen játékokat az Xbox Free Play Days alatt

Állj maffiózónak és nyúld le az ingyen játékokat az Xbox Free Play Days alatt

Ha nem tudsz betelni az e heti Xbox Free Play Days ingyenes próba lehetőségeivel, akkor jó hír, hogy elképesztő akciókkal veheted meg őket.

Megszokhattuk már, hogy a hétvége közeledtével az Xbox tulajoknak mindig készül valami jósággal a Microsoft. Ezen a héten sem hazudtolta meg magát a redmondi cég, hiszen négy érdekes játékba kóstolhatnak bele a platformon játszók a következő napokban, hála a Free Play Days ajánlatainak. Nem árt azonban sietni, mert csak október 14. 9:01-ig játszhatsz ezekkel, és a Free Play Daysszel párhuzamosan futó leárazások sem tartanak örökké.

Mafia III: Definitive Edition

Nem fogunk hazudni, a Mafia III nem egy jó játék, ezen pedig a négy évvel ezelőtt kiadott Definitive Edition sem segített eleget. Viszont azt sem fogjuk állítani, hogy ipari hulladék lenne, amitől minél messzebb tartózkodsz, annál jobban jársz. Néha ugyanis annyira olcsón lehet beszerezni PC-re és konzolokra is, hogy tényleg kár kihagyni még a gyenge fogadtatása ellenére is, mert ideig-óráig el lehet vele lenni. Most az Xbox Free Play Days alatt ingyen kipróbálhatod, ha rendelkezel egy Game Pass Core vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel, továbbá 2 620 forintért akár örökre is a Tiéd lehet a játék, ha megtetszik.

Moving Out 2

A tavaly nyáron megjelent Moving Out 2 jó pár fokkal érdekesebb ajánlat a Mafia III-nál. A Team17 és az SMG Studio gondozásában kiadott játékot a PC Gurunál dolgozó kollégáink ugyanis az év partijátékának ítélték, hiszen ezt a címet a haverokkal és a családdal egyaránt lehet tolni a kanapés co-opnak hála. A létező összes platformra kiadott Moving Out 2-ben időre kell költöztetni, és amennyire unalmasan hangzik ez, valójában annyira zseniális. Mivel igen nagyszerű az újrajátszhatósága, lehet elnyeri a hétvégén a társaságod tetszését annyira, hogy meg akard venni majd. A jó hír pedig az, hogy miután belepakoltátok az órákat a Game Pass Core vagy Game Pass Ultimate előfizetésed jóvoltából, azután mindössze 5 ezer forintért meg is veheted a játékot akciósan.

Conan Exiles

Ezt az online túlélőjátékot valószínűleg keveseknek kell bemutatni 2024-ben. A Conan, a barbár világában játszódó 2018-as sandbox végtelen szórakozást nyújt annak, aki vevő erre a műfajra. Ha pedig rendelkezel egy Game Pass Core vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel, akkor a hétvégén ingyen vághatsz bele a kalandozásba. Illetve ha csak egy jó akcióra vártál, akkor is segít az Xbox, hiszen az áruházban most 3 495 forintot kóstál a program.

Destiny 2: The Witch Queen és Lightfall

A Destiny 2-vel már az is játszott, aki nem akart. Aki viszont évekkel ezelőtt elengedte a játékot, mert mondjuk sajnálta a pénzt a kiegészítőkre, az nagyon jól jár a hétvégén, mert a The Witch Queen és a Lightfall is ingyenesen játszható az Xbox Free Play Days alatt, ráadásul ehhez most Game Pass előfizetést sem kér a Microsoft. Ha pedig szeretnéd behúzni valamelyik kieget az esős napokra, akkor jó hír, hogy a The Witch Queent most 1 570 forintért, a Lightfallt pedig 2 620 forintért szórják éppen.

Borítókép: Hangar 13

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár