Itt a Halloween szele – Ezekkel játszunk a hétvégén

Itt a Halloween szele – Ezekkel játszunk a hétvégén

Rémisztően jó játékok váltak elérhetővé a héten.

Habár még csak október első felében járunk, már ilyenkor elkezd körbejárni mindent a Halloween hangulata, ami a videójátékok világára kimondottan igaz. Ez az ünnep tökéletes alapanyag különböző játékbeli tartalmakhoz, főként melyekben a rettegés is szerepet kap. Mutatjuk tehát, hogy mi mikkel játszunk a hétvégén.

Ezeket olvastad már?

 Silent Hill 2 

Október 8-án vált elérhetővé a nagy sikerű 2001-es horrorjáték, a Silent Hill 2 felújított változata. Az előzetes aggodalmaskodás ellenére mindenkit sikeresen levett a lábáról, és folyamatosan tízezrek pörgetik. Ha valódi felturbózott horrorisztikus élményre vágysz, akkor felesleges is tovább keresned, ez a te játékod a hétvégére.

 Outliver: Tribulation 

Az Outliver: Tribulation a GBROSSOFT stúdió első játéka, melyet 2023 nyarán adtak ki. Az alkotás az „afrikai mitológia találkozása a túlélés-horrorral és a souslike játékelemekkel”, mely során egy katona bőrébe bújva kell helytállnunk egy titkos természetfeletti birodalomban. Egyetlen kiút van a helyről, ha részt veszünk a rémisztő ősi rituálékban, legalábbis ezt gondoljuk. 3200 forint helyett szintén teljesen ingyen lecsaphatunk rá szintén az Epic Games Store-ban jövőhét csütörtöktől.

 Dragon Ball Sparking Zero 

A Dragon Ball Sparking Zero átveszi a Budokai Tenkaichi legendás játékmenetét, és teljesen új szintre emeli azt. Légy te a legerősebb Dragon Ball karakter, és pusztíts el minden ellenfelet. A játék ma debütált, de az elővásárlók már napok óta nyomják, és szinte csak pozitívumokról számolnak be a játékkal kapcsolatban.

 Fortnite 

A tegnapi nappal végre kezdetét vette a Fortnite legkedveltebb eseménye, a Fortnitemiares. A Halloweeni hangulat garantált, a Battle Royale szigetét ellepték a zombik, az Item Shopot pedig a rémisztőbbnél rémisztőbb skinek. Ne maradj le!

 Empyrion - Galactic Survival 

Az Empyrion – Galactis Survival egy, az űrben játszódó sandbox játék, melyben fel kell fedeznünk a környéket, majd fontos dolgokat építenünk a túlélés érdekében. Építenünk kell hatalmas hajókat, terebélyes bolygótelepüléseket és elképesztő űrállomásokat is, hogy segítségükkel felfedezhessük Empyrion világát. A játékot az Eleon Game Studios fejlesztette és ő is adta ki, a közösség visszajelzései pedig 79%-ban pozitívak. Máskor 20 dollárt – azaz 7 280 forintot – kéne kiperkálnunk azért, hogy játszhassunk vele, de most majd ingyen lecsaphatunk rá az Epic Games Store-ban.

Kövess Minket!



Gamer szótár