Pár nap alatt elkapkodták a Son Goku hajáról mintázott téli sapkát

Pár nap alatt elkapkodták a Son Goku hajáról mintázott téli sapkát

Gondoltál már arra, hogy olyan hajat szeretnél, mint Son Goku? Ezt most bárki megvalósíthatta, hála egy elképesztő ötletnek.

Ha azt mondjuk Son Goku, szerintem mindenki azonnal tudja kire kell gondolni. Az Akira Toriyama által megálmodott karakter már negyven esztendeje edz és erősödik, hogy megpróbáljon mindenki fölé kerekedni, emellett emberi oldala még a leggonoszabb szívet is meglágyíthatja. Emellett jellegzetes frizurája az, ami már gyerekként megkülönböztette mindenkitől, itthon pedig néha Lippai László hangja tette halhatatlanná a Dragon Ball főszereplőjét. És valljuk be, ki ne szeretett volna gyerekként, vagy akár még felnőttként is legalább egy napra Goku lenni, és elérni a Super Saiyan szintet?

Ha átvitt értelemben is, de végre ezt is meg lehetett tenni, ugyanis egy Son Goku ikonikus 'tüskéi' által inspirált új sapka került a piacra. A napokban megjelent Dragon Ball Sparking! Zero kapcsán egyébként is aktuális ez a termék, de a Bandai, a franchise árucikkeinek hivatalos licenctulajdonosa szeret mindig előállni valami újdonsággal. A Dragon Ball Beanie Son Goku a széria milliók által imádott főszereplője előtt tiszteleg azzal, hogy lemásolja jellegzetes, a gravitációt megvető, és nem mindennapi hajkoronáját.

A Dragon Ball-univerzum legújabb darabja a franchise 40. évfordulójára készült el, amelyet november 20-án ünnepelnek világszerte. Ez tehát remek időzítés, és ez legalább lehetővé teszi a rajongók számára, hogy végre bárki Goku bőrébe bújhasson, még ha csak átvitt értelemben is.

Nemcsak jól néz ki, de a 85% akril és 15% gyapjú keverékéből készült fejfedő melegen tartja viselője kobakját a téli hidegben is, miközben lehetővé teszi számukra, hogy kihozzák magukból a legjobbat, vagyis egy Super Saiyan-t.

A sapka a Hobby-Genki online áruházban volt elérhető 67 dollárért (átszámítva 24 ezer forint), de úgy tűnik, hogy egészen október 13-ig elő lehetett rendelni a terméket, erre nem volt szükség, mert gyorsabban elkapkodták, mint ahogy Goku teleportálni tud.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár