A Dragon Ball rajongók imádni fogják októberben a Netflixet

A Dragon Ball rajongók imádni fogják októberben a Netflixet

Készüljetek fel a Dragon Ball Daima-ra.

Jó hír az anime rajongóknak, hogy a Netflixre sem marad le az új Dragon Ball sorozatról, amely a Daima alcímet viseli, és ezt maga a streamingszolgáltató jelentette be derült égből villámcsapásként.

A streamingóriás X-en hozta nyilvánosságra a szenzációs hírt:

„A Dragon Ball DAIMA jön a Netflixre! Készülj fel egy új Dragon Ball kalandra, ahogy Goku, Supreme Kai, Glorio és Panzy egy titokzatos világba utazik!”

A sorozat sokkal hamarabb befut a platformra, mint gondolnád – egészen pontosan még ebben a hónapban! A Dragon Ball Daima október 18-tól lesz elérhető a Netflixen világszerte. Ez igazán nagy meglepetés, hiszen a sorozat eredetileg október 11-én debütál, és csak a Crunchyrollon lett volna elérhető, a Netflix viszont egy héttel később már meg is kapja.

A sorozat hivatalos szinopszisa szerint a Dragon Ball Daima főszereplője továbbra is Goku, de megint összemegy, és kvázi gyerekkorában látott alakban kell ismét a végére járnia a dolgokat. Most viszont barátait is összezsugorítják, és ahhoz, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba egy ismeretlen és titokzatos világba kell elutazniuk utaznak. A kaland azonban veszélyes helyekre, azaz a Sárkány Birodalmába vezet, ahol új ellenfelekkel is megküzdenek majd útjuk során, köztük egy nagy zöld sárkánnyal és egy lila katonákból álló bandával, akik a korábbi trailerekben is felbukkantak már.

A sorozat még a márciusban elhunyt Akira Toriyima fejéből pattant ki, de nemcsak a sztorit köszönhetjük neki, hanem a karaktereket is ő tervezte meg. Bár a szériában új szereplők is bemutatkoznak, Goku mellett néhány ikonikus Dragon Ball karakter is visszatér, köztük Vegeta, Bulma, Chi-Chi, Ifjú Sátán (Piccolo), Herkules (Mr. Satan), Krillin, Android 18, és lányuk Marron, Yamcha, Dolong (Oolong), Macsek (Puar), Supreme Kai és Zseniális Teknős (Roshi mester).

A Dragon Ball Daima október 14-én lesz elérhető a Netflixen Ázsiában, október 18-án pedig már világszerte mindenki elmerülhet a franchise következő felvonásában.

Borítókép forrása: Toei Animation

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár