Meg sem jelent, de már letarol minden platformot az új Dragon Ball

Meg sem jelent, de már letarol minden platformot az új Dragon Ball

Elképesztő érdeklődés övezi a legújabb verekedős játékot.

A franchise rajongói számára különösen hosszú várakozás után a Dragon Ball: Sparking! ZERO a jövő héten, október második hetében végre megjelenik. Az eddigi bemutatók pedig roppant tetszetősek voltak, és olyannyira elvarázsolták a közösséget, hogy jelenleg a Budokai Tenkaichi-sorozat negyedik része a PlayStation Store és a Steam legkelendőbb játékának számít, megelőzve olyan nagy, hamarosan megjelenő címeket, mint a Call of Duty: Black Ops 6. Soha nem szabad tehát alábecsülni egy Super Saiyan erejét!

A nagy fokú érdeklődés azt is előrevetítheti, hogy a megjelenése után még több rekordot dönthet meg a program – egyesek úgy gondolják, hogy képes megdönteni a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 teljesítményét is, amely 12 millió példányban kelt el. Szinte a legtöbb platformon vezeti az előrendelési listát, Steamen ez a legkeresettebb játék, de a PlayStation esetében is mindegyik címet maga mögé utasított, és a cikk írásának pillanatában az amerikai Amazonon is elfogyott – bár az Ultimate Editionre lecsaphatnak a szemfülesebbek.

Ez az első mangára épülő anime sorozat, amelyiknek sikerült elérnie ezt a mérföldkövet. A hamarosan megjelenő verekedős játékhoz legalább 100 GB tárhelyre lesz szükség a PlayStation 5-ön az első napos patch előtt, ami további helyet igényelhet. Tekintve, hogy több mint 160 karakter lesz benne induláskor – a legelső Dragon Balltól kezdve a Zeden át, egészen a GT-ig, még a Super és a Daima szereplőivel is találkozhatunk benne –, nem meglepő, hogy egy kis takarítás szükséges lehet a letöltés előtt.

A júniusi Summer Game Fest során a rajongók először láthatták a játék Custom Battle módját, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy újrajátszhassák kedvenc csatáikat a Dragon Ball univerzumból, és megosszák azokat más játékosokkal világszerte – emellett lehetőség lesz másként alakítani a már jól ismert történetet is.

Dragon Ball: Sparking! ZERO 2024. október 11-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A játékot előrendelő játékosok a következő karakterekhez kapnak hozzáférést, anélkül, hogy a játékban fel kellene őket oldaniuk: Gogeta, Gogeta, Super Saiyan, Gogeta Super Saiyan God Super Saiyan, Broly, Broly, Super Saiyan és Super Saiyan Broly (Full Power).

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár