Az Epic Games nem lankad, ismét 10 000 forintnyi ajándékot erőszakol ránk

Az Epic Games nem lankad, ismét 10 000 forintnyi ajándékot erőszakol ránk

Napokon belül két újabb alkotást szerezhetünk meg ingyenesen.

A szokásos módon, most is csütörtök 17:00-kor váltak elérhetővé az Epic Games e heti ingyenes játékai, és ismételten rengeteget spórolhatunk 11 000 forintot – azzal, ha még időben a könyvtárunkhoz adjuk őket. Jelenleg az Empyrion - Galactic Survival és az Outliver: Tribulation van terítéken. Őket 17-én ismételten két szuper cím fogja váltani, melyek teljesen eltérő kategóriát képviselnek, így együtt talán nagyobb közönséget képesek lefedni. A játékok összesített ára most is átlépi a 10 000 forintot, szóval irány az Epic Games Store, de előtte persze alább megtekinthetitek, hogy pontosan miről is van szó.

Ezeket olvastad már?

 Invincible Presents: Atom Eve 

Az Invincible sorozat 2021-ben vette kezdetét, és rögtön levette a rajongókat a lábáról. A képregénysorozat készen áll arra, hogy minél több platformot meghódítson, és ennek részeként érkezett az Invincible Presents: Atom Eve játék is, melyben az univerzum egyik legerősebb szuperhősével indulunk el, hogy megtaláljuk életünkben a tökéletes egyensúlyt. Eredetileg 4560 forint lenne.

 Kardboard Kings 

Mindig is az volt az álmod, hogy egy saját kártyaboltod legyen a tengerparton? Most megvalósíthatod, hála a Kardboard Kingsnek. Vásárolj, cserélj, vagy adj el kártyákat, de meg is tarthatod őket, hogy bővítsék a gyüjteményedet. A célod, hogy mindenkivel megismertesd a város legjobb kártyaboltját. Szervezz izgalmas eseményeket, legyen hírneved az ügyfelek körében, készítsd el a tökéletes dekorációt, és vegyél le mindenkit a lábáról. 5 520 forint helyett, most majd ingyen lecsaphatunk rá.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN