Holnaptól ingyen játszhatsz Delta Force Hawk Ops-szal, a Battlefield eddigi legnagyobb kihívójával

Holnaptól ingyen játszhatsz Delta Force Hawk Ops-szal, a Battlefield eddigi legnagyobb kihívójával

Egy teljes hétig nyüstölthető az új Delta Force!

Bevallom őszintén, amikor elkezdték egyre jobban mutogatni az új Delta Force játékot, nagyon nem nyert meg magának. Imádtam a régi felvonásokat, az új modern, képességekkel rendelkező karaktereket szerepeltető körítése viszont nagyon taszítónak tűnt. A tavaszi korai tesztek során viszont bebizonyosodott, hogy a gameplay nagyon rendben van, rég volt ennyire élvezetes lövöldözős játék a piacon, pedig a Delta Force még messze van a kész állapottól, sőt igazából egyelőre csak egyetlen játékmód, a Hawk Ops (ami leginkább a Battlefield játékokat idézi) játszható.

A játék korai hozzáférése óriásit ment a játékosok között, Twitchen és Steamen is elismerésreméltó számokat produkált. A játék még azóta sem jelent meg, ám most újra lesz lehetősége mindenkinek kipróbálni a Dealta Force-t.

Holnap, október 14-én kezdődik ugyanis a Steam Next Fest legújabb felvonása, aminek keretein belül több száz demót és korai hozzáférésű játékot lehet majd kipróbálni, köztük a Delta Force Hawk Ops-ot is. A promóciós időszak egészen október 21-ig tart majd, ez idő alatt nincs szükség a fejlesztőktől származó külön meghívásra, ahhoz, hogy játszhassatok a játékkal, egyszerűen Steamről, egyetlen forint elköltése nélkül is kipróbálhatjátok majd a játékot.

Kövess Minket!



Gamer szótár