Úgy tűnik, hogy PlayStationre készül az új Death Note játék

Úgy tűnik, hogy PlayStationre készül az új Death Note játék

Nagy reményekkel vagyunk felé, ugyanis a Bandai Namco csapata dolgozik a projekten.

A máig hatalmas rajongótáborral rendelkező Death Note, kezdetben mangaként futott – 2003 és 2006 között –, majd később egy sikeres anime sorozattal, élőszereplős filmekkel és Nintendo DS-játékokkal bővült a franchise, hamarosan pedig élőszereplős adaptációja érkezik Netflixre is egy sorozat formájában – amit a Stranger Thingset is alkotó Duffer fivérekre bíztak –, valamint egy nagyszabású játék is kilátásban van – utóbbiról szól a cikk. Maga a Death Note Light Yagami történetét követi nyomon, aki egy különleges jegyzetfüzetre bukkan, mely segítségével bárkit megölhet, ha beleírja annak a személynek a nevét. Természetesen ez rengeteg bonyodalmat szül, főleg L nyomozó munkacsoportjának a megjelenését követően. Az említett játékkal kapcsolatban újabb információk érkeztek, és ezzel kezd körvonalazódni, hogy mégis mire számíthatunk.

A legújabb hír, hogy a tajvani bizottság bejegyzett egy Death Note játékot PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, a kiadó nevénél pedig a Bandai Namco szerepel. A furcsaság a dologban az, hogy a játék Death Note: Shadow Mission néven van itt feltüntetve, míg a júniusi európai, japán és amerikai védjegykérelem során Death Note: Killer Within néven hivatkoztak rá.

Habár ez még mindig nem ér fel egy hivatalos megerősítéssel, szinte biztosak lehetünk benne, hogy készül egy új Death Note játék, melyért a Bandai Namco felel – így egy nagyszabású projektről lehet szó –, és elsősorban a Sony konzoljain lesz elérhető. 

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár