Cameron Diaz elmondta, anno miért fordított hátat Hollywoodnak

Cameron Diaz elmondta, anno miért fordított hátat Hollywoodnak

Netflixes akciófilmmel tért vissza a színésznő a filmezéshez. 

A négyszeres Golden Globe-jelölt Cameron Diaz 2014-ben hivatalosan is visszavonult a színészkedéstől, arra hivatkozva, hogy a családjára és más munkáira szeretne fókuszálni - utolsó szerepét az Annie című 2014-es, amerikai zenés vígjátékban játszotta. Bár köztudott volt, hogy a színésznő elsősorban a családja miatt hagyja ott a filmipart, a Fortune Most Powerful Women Summit nevű rendezvényén nemrégiben bővebben is mesélt arról, miért döntött úgy, hogy elég volt a hollywoodi gépezetből.

Számomra ez egy olyan dolog volt, amit meg kellett tennem. Úgy éreztem, ezt kell csinálnom, hogy visszaszerezzem a saját életemet. És tényleg nem érdekelt semmi más. Senki véleménye, senki sikere, senki javaslata, senki és semmi nem változtathatta meg a véleményemet arról a döntésemről, hogy gondoskodni fogok magamról, és azt az életet fogom élni, amit igazán szeretnék. Szóval, azt hiszem, meg kell kérdezned magadtól: mi éltet igazán? Számomra ez a családom felépítése volt” – mondta a színésznő.

Diaz arról is beszélt, hogy néha szükségét érzi annak, hogy szünetet tartson azokban a dolgokban, amelyek „nem táplálják a lelkét”. A színésznő szerint fontos, hogy megtaláljuk, mi az az egy dolog, amit „a lelkedben érzel, ami beszél hozzád, és békét érzel iránta”.

A színésznőt végül a Netflix győzte meg, hogy térjen vissza a színészkedéshez, és Jamie Foxszal közösen készítsék el a Back in Action című akciófilmet, ami januárban érkezik majd a streamingszolgáltató kínálatába. Emellett készül a Shrek ötödik felvonása is, amelyben ismét Diaz adja majd a hangját Fiona hercegnőnek, valamint jön az Outcome című sötét humorú vígjáték is Jonah Hill rendezésében, amelyben Keanu Reeves-szel közösen láthatjuk majd a színészi pályára frissen visszatért sztárt. 

Borítókép forrása: Getty Images 

Kövess Minket!



Gamer szótár