A Polgárháború sztárja csatlakozott a Menekülő ember rebootjához

A Polgárháború sztárja csatlakozott a Menekülő ember rebootjához

Glen Powell főszereplésével érkezik Stephen King disztópikus regényének új adaptációja. 

Hollywood képtelen leállni a Stephen King-adaptációkkal, gyakorlatilag egymás után robbannak a hírek, hogy ki, mikor, melyik King-regény adaptációjára csapott le. Arról már egy ideje tudni, hogy a horrorkirály 1982-ben megjelent disztópikus regénye, a Menekülő ember is felkeltette a filmesek figyelmét, amit nem először adaptálnak mozgóképre: 1987-ben már készült egy adaptáció Paul Michael Glaser rendezésében, Arnold Schwarzenegger főszereplésével.

Az eredetileg Richard Bachman írói álnéven kiadott történet a nem túl távoli jövőben játszódik (2025-ben járunk), főszerepben egy Benjamin Richards nevű férfival, aki részt vesz A menekülő ember című vetélkedőn, ahol a nyertesnek nem kevesebb mint egy milliárd új amerikai dollár üti a markát. A játék azonban finoman szólva sem veszélytelen, ugyanis a show készítői mindent megtesznek a nézettség növelése érdekében, miközben Richards-ra embervadász kommandó feni a fogát. 

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a főszereplőt a Top Gun: Marverick, az Imádlak utálni és a Twisters sztárja, Glen Powell formálja majd meg, valamint Daniel Ezra is szerepelni fog a készülő rebootban. Azt is tudjuk továbbá, hogy a Love lies bleeding sztárja, Katy O'Brian is szerepet kapott a filmben, most pedig arra is fény derült, hogy Karl Glusman is erősíti majd a csapatot, aki korábban olyan filmekben szerepelt, mint a Neon démon, a Motorosok és a Polgárháború. 

A Menekülő ember 2025. november 21-én érkezik a mozikba a tengerentúlon, Edgar Wright rendezésében, aki többek közt a Sydney Sweeney főszereplésével készült Barbarella remake-ért is felel. 

Kövess Minket!



Gamer szótár