A bossfightoké a főszerep a kínai Dark Souls klón, a WUCHANG: Fallen Feathers új előzetesében

A bossfightoké a főszerep a kínai Dark Souls klón, a WUCHANG: Fallen Feathers új előzetesében

Látványos előzetest kapott a WUCHANG: Fallen Feathers, de sajnos egy fontos részletet továbbra is véka alatt tartanak a fejlesztők.

Már négy év telt el azóta, hogy a kínai Leenzee Games lerántotta a leplet a sötét akció-RPG játékáról, a WUCHANG: Fallen Feathersről. A 2021-es bemutatón a program alfa változatának 18 percébe engedtek betekintést a fejlesztők, ebből pedig kiderült, hogy a FromSoftware nagy rajongói lehetnek az iparosok, mert egy az egyben az ő játékaikat idézték a látottak, csak kínai helyszínekkel és mitológiával. A Ming-dinasztia összeomlása idején játszódó WUCHANGot azóta is soulslike-ként hirdeti a kiadásért felelős 505 Games, hiszen kihagyott ziccer lenne, ha nem akarnának felülni a hype vonatra, amit a Dark Souls vagy az Elden Ring sikerei indítottak el.

A mai Xbox Partner Preview eseményen a történet helyett inkább a bossfightokra koncentráltak a fejlesztők. Az új előzetesben azonban nem csak a nagy erejű ellenségeket, hanem az ellenük felhasználható képességek némelyikét is alaposabban szemügyre vehettük. A látvány abszolút pazar, a CGI-jal is jó munkát végeztek. Az egyetlen dolog, ami miatt mégsem estünk hanyatt, hogy megjelenési dátumot továbbra sem csatoltak a fejlesztők a játékhoz, így pedig a fene sem tudja, meddig kell még erre várnia a soulslike rajongók hadának.

A WUCHANG: Fallen Feathers valamikor 2025-ben jelenik meg PC-re, Xbox Series X|S-re és PlayStation 5-re, továbbá várhatóan az Xbox Game Pass kínálatában is benne lesz már a megjelenés napjától fogva.

Borítókép: Leenzee Games

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár