Zombiktól hemzsegnek az Xbox Free Play Days ingyenes játékai

Zombiktól hemzsegnek az Xbox Free Play Days ingyenes játékai

Három szuper játék, melyek kipróbálására három napod van.

A Microsoft hűen magához, ezen a hétvégén is ingyenesen játszható címekkel kedveskedik az Xbox-felhasználóknak a Free Play Days keretében. Ezúttal három kiemelkedő, de teljesen más kategóriát lefedő játékot próbálhatnak ki a Game Pass Core és a Game Pass Ultimate előfizetési szinttel rendelkezők, így valószínűleg mindenki talál köztük számára kedves elfoglaltságot. Erre a három alkotásra ez idő alatt komoly leárazások is vonatkoznak, azonban érdemes sietni, hiszen hétfő reggel már nem lesz aktuális a dolog.

Ezeket olvastad már?

 Dying Light 

A Dying Light a Techland által fejlesztett 2015-ös túlélőhorror, melyben egy posztapokaliptikus világban találjuk magunkat, ahol a zombik seregei leptek el mindent. Fedezd fel a félelmekkel teli várost, gyűjts zsákmányokat, szerezz fegyvereket, és készítsd fel magad a véget nem érő borzalmas csatákra. Kategóriájának egyik legjobb alkotásáról van szó, így feltétlenül érdemes adni neki egy esélyt. Ráadásul 19,99 dollár helyett, most 2,99 dollárért megvásárolhatjátok, ha elnyerte a tetszéseteket.

 NBA 2K25 

Ahogy minden évben, idén sem maradhatott el a legsikeresebb kosárlabdázó szimulátor következő része, az NBA 2K25. Ebben a játékban mindenki tudja, hogy mire számíthat, de természetesen azért érkezett pár újítás a tavalyi részhez képest. Készen állsz, hogy győzelemre vidd a csapatodat? Az eredeti ára 69,99 dollár, de most 48,99-ért zsebre vágható.

 ExoCross 

2138-at írunk, mikor az autóversenyzés már az űrben zajlik. A Proteus bolygón elképesztő bajnokságot szerveztek, melyen megannyi akadály nehezíti a résztvevők futamát. Pattanj be a legmodernebb járművekbe, és vegyél részt a jövő versenyein. Most csupán 27,99 dollárért meg is vásárolható, az eredeti 39,99 dolláros ár helyett.

Kövess Minket!



Gamer szótár