Tom Holland elolvasta a Pókember 4 forgatókönyvét, és szerinte van még mit csiszolni rajta

Tom Holland elolvasta a Pókember 4 forgatókönyvét, és szerinte van még mit csiszolni rajta

De tűzbe is jött a szkripttől. 

A 2021-ben debütált Pókember: Nincs hazaút a koronavírus-járvány legjobb számait hozta, ráadásul mind a kritika, mind a közönség az egekig magasztalta a Tom Holland főszereplésével készült harmadik Pókember-filmet. Egy ideje már tudni, hogy készül a Marvelnél a folytatás is, ráadásul Holland is visszatér Pókemberként/Peter Parkerként, Zendaya pedig ismét eljátssza majd a hálószövő szerelmét. A soron következő, negyedik részről egyelőre nem sok részlet látott napvilágot, nemrégiben azonban kiderült, hogy Holland már elolvasta a forgatókönyv vázlatát Zendayával karöltve, és azt is elmondta, mit gondol az új film sztorijáról.

A színész a Rich Roll podcastben árulta el, hogy már belenéztek a szkript vázlatába, és az írók szerinte remek munkát végeztek, de kicsit azért még dolgozni kell rajta. Ami egyéként a rendezést illeti, a Variety még szeptemberben számolt be arról, hogy a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájának rendezője, Destin Daniel Cretton tárgyalásokat folytat a film kapcsán, és minden bizonnyal ő veszi majd át a stafétabotot a Holland-féle trilógia direktorától, Jon Wattstól.

Az egyik nagy dolog, hogy a Marvelnél a filmed csak egy kis fogaskerék egy nagy gépezetben” - mondta Holland a Pókember 4 története kapcsán. „A gépezetnek mennie kell tovább, épp ezért meg kell győződni arról, hogy a film jól illeszkedik-e az adott idővonalba, passzol-e a nagyobb összképbe. Ez az egyik legnagyobb kihívás, amellyel szembe kell néznünk.

Aggodalomra azonban semmi ok, a projekt a lehető legjobb kezekben van, e kapcsán maga Tom Holland nyugtatta meg a rajongókat.

Dolgozni kell rajta, de az írók nagyszerű munkát végeznek. Három hete olvastam, és nagyon tűzbe jöttem miatta. Zendayával leültünk és együtt olvastuk el, időnként pedig felugrottunk örömünkben, mert ez egy olyan film lesz, ami méltó a rajongók tiszteletére.”

Hogy a végeredményt pontosan mikor láthatjuk majd, arról még korai lenne beszélni, viszont azt a hír járja, hogy jövő év elején kezdődhet el a forgatás, így talán nem ördögtől való gondolat abban bízni, hogy már 2026-ban befuthat Tom Holland negyedik önálló Pókember-filmje. 

Borítókép forrása: Walt Disney/Everett Collection 

Kövess Minket!



Gamer szótár