Tényleg megtörténik, így fest Nic Cage az új Spider-man sorozat forgatásán

Tényleg megtörténik, így fest Nic Cage az új Spider-man sorozat forgatásán

Kíváncsian várjuk mi sülhet ki ebből az alkotásból, már csak a színész neve is garancia lehet a remek szórakozásra.

Nicolas Cage hamarosan a kisképernyőn is debütálhat, hiszen ő lesz a következő Spider-Man, és ez nem vicc. Az Amazon MGM zöld utat adott a Noir címre keresztelt sorozatnak, amely visszarepíti majd a nézőket az 1900-as évek első felébe, és egy darkosabb, noirosabb stílusban mutatja be a hálószövő egyik verziójának kalandjait. A karakter először 2009-ben jelent meg a Marvel Noir képregénysorozatának részeként, és azóta is népszerű kiegészítője a Pókember-univerzumnak – például a roppant sikeres Spiderverse animációs filmekben is feltűnt.

A forgatásoknak már nekiláttak, de természetesen az internet népe előtt semmit sem lehet titokban tartani. Aki viszont azt várta, hogy megpillanthatja végre Caget Pókember-jelmezben annak rossz hírünk van, ugyanis egyelőre még nem öltötte magára a szerelést, vagy csak nem sikerült még lefotózni benne. Valószínűleg a sorozatban látott ruhája alaposan eltér majd a megszokott Pókember szettől, hiszen a szuperhős noir alteregója általában sötét szerkóban nyomja.

Időközben az is kiderült, hogy a Harry Potter-franchise sztárja Brendan Gleeson (a Joker 2-ben is szerepet kapott) alakítja majd a Spider-Noir főgonoszát. Az Emmy-díjas Lamorne Morris (New Girl, Fargo) bújhat Robbie Robertson újságíró bőrébe, akit a képregényrajongók jól ismerhetnek már. A további szereplők között feltűnik még Li Jun Li, Jack Huston, Lukas Haas, Cameron Britton, Cary Christopher, Michaerl Kostroff és Amanda Schull is.

Ezeket olvastad már?

A sorozatot Orzen Uziel és Steve Lightfoot készíti, és a hivatalos szinopszis szerint egy öregedő és szerencsétlen magánnyomozó történetét mesélik majd el az 1930-as évek New Yorkjából, aki kénytelen megküzdeni a múltbeli életével, mint a város egyetlen szuperhőse. Íme a fotók, kattints a képre a galéria megtekintéséhez:

A sorozatnak köszönhetően ez lesz Cage első főszerepe a kisképernyőn, és bár elsőre félt ettől a kihívástól, mostanra már nagyon izgatott miatta. Reméljük tényleg egy jó szériával bővül a hálószövő kalandja, és akkor ő is, és mi is elégedettek lehetünk.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár