Nicolas Cage kitálalt, fél a Spider-Man Noir sorozat főszerepétől

Nicolas Cage kitálalt, fél a Spider-Man Noir sorozat főszerepétől

Cage nagyon várja már a forgatásokat, de azért egy kicsit tart is a televíziós szerepléstől.

Nicolas Cage lassan mindenbe belekóstolt már Hollywoodban, de alighanem az mindenkit meglepett, hogy ő lesz a következő hálószövő. Az MGM+ és az Amazon Prime Video élőszereplős Pókember Noir-sorozatában öltheti magára a címpszereplő jelmezét, de nem kell megijedni, nem Tom Holland helyét veszi át, hanem egy alternatív változatát alakítja majd a szuperhősnek. Nem lesz teljes mértékben újdonság neki ez a dolog, ugyanis a Pókember - A pókverzumon át (Spider-Man: Into the Spider-Verse) című animációs filmben ő kelthette életre a hangjával a karaktert. Most pedig újabb részleteket is elárult a szériával kapcsolatban:

„Egyfajta sejtelmességet akartam, tudod, mint amikor nem tudsz túl sokat valamiről. Ezért nem vagyok fent a közösségi médiában sem. Majd meglátjuk, mi lesz, ha megcsinálom a [Pókember Noir-t], és fekete-fehérben leszek. Meglátjuk, hogy kapunk-e valamit ebből.

 Nem szeretem az erőszakot. Nem akarok olyan embereket játszani, akik bántják az embereket. Az egyik dolog, amit szeretek ebben a potenciális sorozatban, hogy fantasy. Nem arról szól, hogy emberek verik az embereket. Szörnyek is vannak benne.”

Cage a The New Yorkernek azt is elmondta, hogy bizonyos tekintetben azért tart a televíziós szerepléstől:

„Nem akarok túl sok felesleges fizikai kockázatot vállalni. De a televízió azért félelmetes, mert nincs olyan sok időd, és pörögnek a forgatások. Azt gondoltam: 'Ez kihívás. Félek tőle, mert még soha nem kellett így felkészülnöm.”

Cage Pókember-verziója egy alternatív világból származik, amely az 1940-es években népszerűvé vált noir filmstílus előtt tiszteleg. A karakter először 2009-ben jelent meg a Marvel Noir képregénysorozatának részeként, és azóta is népszerű kiegészítője a Pókember-univerzumnak.

Annyit még elárult a színész, hogy nyolc, nagyjából 45 perces epizódot kapunk majd ízelítőként, és a történet szerint egy öregedő és szerencsétlenkedő magánnyomozót történetét követhetjük majd figyelemmel az 1930-as évek New Yorkjában, aki kénytelen megküzdeni múltbeli életével, mint a város egyetlen szuperhőse.

Ezeket olvastad már?

Nem tudni, hogy mikor debütálhat a sorozat, de az biztos, hogy az Amazon Prime Video kínálatában kell majd keresni.

Kövess Minket!



Gamer szótár