Sokk az Amazonnál: kezdhetik elölről a God of War előszereplős sorozatot

Sokk az Amazonnál: kezdhetik elölről a God of War előszereplős sorozatot

Az eddigi stáb köszöni szépen, nem kér ebből a projektből.

A The Last of Us nagyot szólt 2023 év elején, és a sikere nemcsak egy második évadnak adott zöld utat, de nekiláttak miatta egy Fallout szériának, ami szintén óriásit ment, és további videójáték-adaptációkat is sokkal bátrabban rendelnek be azóta a nagy stúdiók.

Meglepődtünk volna, ha Hollywoodban nem karolták volna fel egy ilyen projektbe a God of Wart, bár nehezen tudjuk a mai napig elképzelni ki játszhatná el és kelthetné életre a leghitelesebben Kratost egy élőszereplős alkotásban. A pletykák szerint Dwayne "The Rock" Johnson is esélyes volt erre a szerepre, de ezt később cáfolták, tehát egyelőre várat magára a valódi Kratos megtalálása.

A produkció zöld utat kapott és neki is láttak a God of War sorozatnak, de eddig vajmi hivatalos információ derült ki róla, mindössze annyit tudni, hogy az Amazon Prime Video csapott le a franchise-ra. Nem mentek jól eddig a dolgok, mert egy új jelentés arra utal, hogy a Sony Pictures és az Amazon MGM egy teljesen új írói stábot szeretne felvenni, miután Rafe Judkins (showrunner) és a executive producerek, Hawk Ostby és Mark Fergus elköszöntek a stúdiótól, pedig állítólag már több forgatókönyvet is összeraktak az első évadhoz. A jelentés szerint a Sony és az Amazon a jelek szerint új kreatív irányba akarja vinni a sorozatot, bár az nem világos, hogy mi lehet ez az irány.

Az alapkoncepció szerint elvileg az északi MIdgard birodalmában játszódna a történet, és ezzel alighanem több kapcsolódási pontja is lenne a szériának a 2018-as God of Warhoz vagy annak korszakához. Egyelőre tehát minden képlékeny, az viszont biztosnak tűnik, hogy a Sony Pictures és a Prime Video továbbra is elkötelezett a sorozat elkészítése kapcsán.

Ha pedig már nagyon szeretnéd látni Kratost akció közben, ott van a God of War Ragnarök, amely nemrég jelent meg PC-re.

Borítókép forrása: Steam

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár