Októberben a pofonoké a főszerep a Game Passban, de ez még nem minden!

Októberben a pofonoké a főszerep a Game Passban, de ez még nem minden!

A Sifu-n kívül is lesznek érdekes címek, amiket mindenképp érdemes lehet feltérképezni.

Közeledünk az év végéhez és ilyenkor felértékelődik az együtt töltött idő, hiszen kint egyre hűvösebb van, és a bekuckózás egy meglehetősen kellemes program. Ezt a számítógépünk, illetve a konzolunk is értékelni fogja, na meg persze a párunk vagy a barátaink is. Az egyik legjobb szórakozást éppen ezért a Game Pass jelenti, hiszen egy halom játékot megtalálunk itt, méghozzá rettentő olcsó áron. Az Xbox szolgáltatása októberben is kibővül, és már be is mutatták mi mindenre számíthatnak azok, akik előfizettek rá.

Október 2-ától már elérhetővé vált az MLB The Show, ezt a címet már a Standard verzió tulajdonosai kipróbálhatják, és a hónap végére igazi baseball legendákká válhatnak. Az Open Roads, egy felfedezésekkel teli kalandjáték, amelyben egy anya és lánya egy autós kirándulás során meglátogatja az elhagyatott családi házukat, a kalamajka pedig ezután kezdődik.

A Game Pass Ultimate, a PC Game Pass és a Game Pass Standard játékosok még egy nagyszerű virtuális bunyós játékba is belekóstolhatnak, a Sifu ugyanis szintén bekerül a kínálatba, konzolon és PC-n egyaránt. A Sifu egy akció/beat 'em up játék, amelyben a játékosok valósághű körülmények között küzdhetnek meg a főszereplő bőrébe bújva a különböző kung-fu harcművészekkel. A játék egy érdekes mechanikát is tartalmaz, amelyben minden egyes halálesetnél öregedik a karakterünk, ami még izgalmasabbá, ámbár nehezebbé teszi az élményt.

Október 7-én jön a Mad Streets. Ez egy fizikát abszolút nem nélkülöző brutális cím, amely komikus ökölharcokat kínál több játékmódban is. Kiváló partijáték, amit haverokkal érdemes kipróbálni. Végül, de nem utolsósorban itt az Inscryption, amely október 10-én érkezik meg konzolra és PC-re. A kártyajáték egy ízig-vérig pakliépítős roguelike, de érdekes keveréke a szabadulószoba-stílusú rejtvényeknek és a pszichológiai horrornak.

Október 15-én viszont jó néhány címtől is búcsút kell intenie a Game Pass felhasználóknak: eltűnik a könyvtárból a Dyson Sphere Programm Everspace 2, a From Space, az F1 Manager 2023 és a Scorn is.

Borítókép forrása: igdb.com Sloclap press kit

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár