Christopher Nolan következő filmjében Tom Holland is szerepelni fog

Christopher Nolan következő filmjében Tom Holland is szerepelni fog

Tom Holland és Matt Damon főszereplésével jön az Oppenheimer Oscar-díjas rendezőjének új filmje. 

Mi is beszámoltunk róla egy korábbi cikkünknben, hogy Chripstopher Nolan új filmet készít, amelynek nem csak a rendezője, de a forgatókönyvírója is a világhírű rendező lesz - felesége, Emma Thomas pedig ismét producerként segíti majd a projektet. Az egyelőre cím nélküli alkotást a tervek szerint jövőre kezdik majd forgatni, és bár hivatalos információ még nem igazán látott napvilágot e kapcsán, úgy tudni, hogy egy apa-fiú kapcsolat körül bonyolódik majd a történet. A források továbbá azt is tudni vélik, hogy a cselekmény nem napjainkban játszódik majd, bár azt nem tudni, hogy a múltban vagy a jövőben fog-e. A film premierje 2026. július 17-én esedékes. 

Ahogy azt mi is írtuk, a film egyik főszereplője Matt Damon lehet, a színész ugyanis tárgyalásokat folytat/folytatott a Universal Pictureszel a szerep kapcsán, most pedig arra is fény derülhetett, hogy Tom Holland is szerepelni fog a formálódó produkcióban - utóbbiről a The Hollywood Reporter adott hírt nemrégiben. Bár hivatalosan még nem megerősített, de ha igaz, hogy egy apa-fiú kapcsolatot mutat be a film, Damon nagy valószínűséggel előbbit, míg a Pókember-filmek sztárja utóbbit alakítja majd a történetben. 

Az Oppenheimer volt az első alkalom, hogy Nolan a Universallal dolgozott együtt, a film pedig finoman szólva is zajos sikert aratott: a Cillian Murphy főszereplésével készült életrajzi dráma világszerte 976 millió dollárt hozott a kasszára, és nem kevesebb mint 7 Oscar-szobrot zsebelt be. Az elismert rendező még 2020-ban szakított a Warner Bros.-szal a Tenet című filmjét követően, úgy tudni azonban, hogy Warner nem mondott le róla teljesen, és a jövőben nagyon szeretné visszacsábítani Nolant a fedélzetre. 

Borítókép forrása: Sony 

Kövess Minket!



Gamer szótár