Az első kritikák alapján meglepően jól sikerülhetett a  Venom – Az utolsó menet

Az első kritikák alapján meglepően jól sikerülhetett a Venom – Az utolsó menet

A Venom-trilógia legjobb darabja lehet a napokban érkező záró akkord. 

A héten érkezik a hazai mozikba a Venom – Az utolsó menet, amelyben Tom Hardy utoljára ölti magára a szimbiótával egy testen osztozó Eddie Brock szerepét. Ahogy az lenni szokott az új filmek esetében, a kritikusok egy része volt olyan szerencsés, és idejekorán beülhetett a trilógia végső ütközetére, amelyben Brocknak és Venomnak is menekülnie kell, ugyanis mindkettejük világa a páros ellen fordul. Az első kritikákból szemezgettünk most a Variety összefoglalója alapján: 

Joseph Deckelmeier a Screen Rant újságírója így értekezett a filmről: „Ez egy igazi szórakoztató popcorn-film, ami a 2000-es évek eleji képregényfilmeket idézi. Az akció nagyszerű, tisztelgés a 80-as évek akciófilmjei előtt. Ráadásul rengeteg vicces pillanat van benne. Hogy vannak-e üres járatok a cselekményben vagy épp problémák a történetben? Igen. És ez szórakoztató? Igen!”

A Digital Spy írója, Ian Sandwell a harmadik részt „a trilógia legszórakoztatóbb” darabjának nevezte, hozzátéve, hogy „nagyrészt egy vicces és édes utazásról van szó, ami a Thelma és Louise szökéseit idézi, beleértve az autós karaokét és a kutyamentést. Még az is előfordulhat, hogy elérzékenyülsz majd tőle.”

Az Atom Review többek közt Tom Hardy teljesítményét méltatta, és méltó lezárásként hivatkozott a harmadik Venom-filmre. „Tom Hardy MINDENT beletesz, a Sony pedig soha nem volt még jobb.” Majd így folytatja: „Nem csak egy Venom-film, hanem a valaha volt LEGJOBB képregényfilmek egyike!”

A Venom: Az utolsó menet egy fura haver-roadtrip, amely a lehető legjobban használja ki a PG-13-as korhatár besorolást. Tömören fogalmazva – a Venom 3 egy klasszikus guilty pleasure mozi. Kapcsold ki az agyad, és hagyd, hogy Venom megrágcsálja egy picit” – írta Chris Killian.

Szerintem a #VenomAzUtolsóMenet a legjobb a három film közül, miközben még mindig hihetetlenül rossz. Bizarr, mégis nézhető, mert bármit képesek vagyunk végignézni. Szimbióta hal? Jöhet! Mrs. Chen táncsorozat? Miért is ne? Néhányszor felnevettem ugyan, de ez a trilógia nagyon keveset tudott felmutatni. Sajnos” – véleményezte a filmet Sean O’Connell.

Bár akad negatív állásfoglalás is, a kritika alapvetően nagyon is elégedett Eddie Brock történetének harmadik felvonásával, hamarosan pedig a saját véleményed is megformálhatod majd róla, a Venom - Az utolsó menet ugyanis október 24-én érkezik a hazai mozikba. Ti beültök majd rá? 

Borítókép forrása: Sony

Kövess Minket!



Gamer szótár