Felejtsd el a popcornos vödröt, itt az új Venomos pizza

Felejtsd el a popcornos vödröt, itt az új Venomos pizza

Nem, jelenleg még szimbiótával nem tudják megtölteni a pizza szélét.

Ez nem vicc, a Pizza Hutnál tényleg megcsinálták. Az étteremlánc ugyanis bevezetett egy exkluzív Venom: The Last Dance (Az utolsó tánc helyett Az utolsó menet lett a magyar alcím) termékcsaládot, aminek köszönhetően a 'Méreg' szétrobban az ételeken.

Nem csak egy verziója létezik ám, hiszen a Venom-trilógia záróakkordját szeretnék méltóképpen megünnepelni, és bár korábban már egy extravagáns popcornos vödröt is bemutattak, alighanem az eltörpül az új koncepció mellett. A Venom: Az utolsó menet október 24-én hálóhintázik be a mozikba.

A hivatalos együttműködés szeptember 20-án indult, de már a marketing szöveg is egészen zseniálisra sikeredett – remek utalás a filmekre, amelyben Venom állandóan éhes és szeretne mindent és mindenkit felfalni, de Eddie Brock (Tom Hardy) igyekszik visszatartani:

„Készülj fel, hogy megetesd a belső vadállatodat”

De mit is tartalmaz a The Last Dance pizzacsalád?

A már eddig megszokott feltétek mellett egy 'szupertitkos' összetevő, az úgy nevezett „fekete ragacs” (fekete aioli) is rákerül a pizzákra. A fekete aioli eredetileg olívaolajból és fokhagymából készül, ám manapság már gyakran adnak hozzá tojást is.

  • Venom: The Last Dance pizza: a BBQ Meatlovers Pizza fekete aiolival megcsepegtetve, szalonnával, füstös mézes sonkával, pepperonival, olasz kolbásszal, marhahússal és mozzarellával töltve BBQ szószos alapon.
  • Venom: The Last Dance Wings: válasszon a fűszerezett, hagyományos vagy fűszeres csont nélküli szárnyak közül, fekete aiolival meglocsolva.
  • Venom: The Last Dance Loaded Mac & Cheese: krémes makaróni, mozzarellával és morzsolt marhahússal, amelyről a fekete aioili sem hiányozhat.
  • Venom: The Last Dance: The Last Dance Loaded Garlic Bread: kemencében sült fokhagymás kenyér fekete aiolival meghintve, pepperonival, füstös mézes sonkával, marhahússal, olasz kolbásszal és mozzarella sajttal kiegészítve, BBQ szósszal nyakonöntve.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár