Indul az ARC Raiders, a következő sikervárományos shooter tesztelése

Indul az ARC Raiders, a következő sikervárományos shooter tesztelése

Nem sok mindent láttunk eddig a játékból. Téged meggyőztek az ARC Raiders előzetesei?

Nem egy mai csirke már az ARC Raiders, hiszen először még 2021-ben hallottunk róla. A játékot az Embark Studios hegeszti, akik között sok a Battlefield szériából érkezett veterán és akik időközben összedobták a The Finalst. Utóbbi játék anno őrületes rajtot vett, többszázezer játékost vonzott a szerverekre, ám aztán a technikai gondok és a csalók tettek arról, hogy manapság már csak pár tízezer játékos alkossa a The Finals bázisát.

Kíváncsian várjuk, hogy vajon az ARC Raider képes lesz-e nagyobb sikereket elérni. A játék egy TPS PvEvP shooter lesz, méghozzá egy extraction shooter, ami egy gépek uralta, posztapokaliptikus világban játszódik. Az első trailer zeneválasztása még könnyen hangvételre engedett következtetni, a későbbi előzetesekből viszont ez már eltűnt, úgy tűnik a játék még sem csinál majd poént saját magából.

A játéknak még mindig nincs megjelenési dátuma, ám holnap indul egy néhány napos tesztfázis, amire akár te is jelentkezhetsz. Nincs más dolgod, mint ellátogatni az ARC Raiders Steames adatlapjára és ott jelentkezni a Playtestre. Ha a szerencsések között leszel, akkor október 24. és 27. között te is kipróbálhatod majd az ARC Riderst Steamen.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN