Ez nem csak egy álom, hamarosan 30 000 forintnyi játékot kaphattok az Epictől

Ez nem csak egy álom, hamarosan 30 000 forintnyi játékot kaphattok az Epictől

Erről semmiképpen ne maradjatok le!

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos minden egyes héten ellátogatni az Epic Games Store-ba, és megnézni az aktuális ingyenes játékokat, ugyanis folyamatosan elképesztő címekre csaphatunk le, melyekért más esetben akár tízezreket kéne fizetnünk. Jelen pillanatban egy szuper kooperatív játékot gyűjthetünk be a Moving Out személyében, mely garantált szórakoztatást biztosít a barátunk társaságában – ráadásul alapjáraton 6 900 forint lenne –, jövőhét csütörtökön pedig két másik játék veszi át a helyét, melyek együttes értéke meghaladja a 32 000 forintot. Ugye milyen jól hangzik?

Ezeket olvastad már?

 Ghostwire: Tokyo 

Ezt az akció-kalandjátékot még 2022 tavaszán adta ki a Bethesda, és sikerült maradandó élményt biztosítania a játékosok számára. Mikor becsatlakozunk Tokió utcáin találjuk magunkat, azonban van egy kis baj, hiszen a város lakosai eltűntek, helyettük pedig különböző szörnyű lények lepték el az utcákat. Szerencsére rengeteg különleges képességünk van, melyek használatával felvehetjük a harcot a természetfeletti erőkkel, kideríthetjük a háttérben megbúvó titkot, és megtisztíthatjuk a várost. Az ára 60 euró, azonban ahogy fent is említettem, csütörtöktől egy héten át teljesen ingyenesen a könyvtárunkhoz adhatjuk örökre.

 Witch It 

A Witch It egy 2020-as többjátékos bújócska játék, mely egy humoros és varázslatokkal teli világba repít bennünket. Bújj a vadászok bőrébe, hogy elkapd a boszorkányokat, akik elátkozzák a falvakat, vagy légy boszorkány és vidd véghez a sötét feladatodat. A fenti esethez hasonlóan 20 euró helyett egy fityinget sem kell majd fizetnetek érte, ha időben ellátogattok az Epic Store-ba.

Kövess Minket!



Gamer szótár