Máris zöld utat kapott az animációs Tomb Raider 2. évada, amiben az a bizonyos cápás jelenet is benne lehet

Máris zöld utat kapott az animációs Tomb Raider 2. évada, amiben az a bizonyos cápás jelenet is benne lehet

A régészlány animációs kalandjának második felvonását is elhozza a Netflix. 

Habár az Alicia Vikander-féle Tomb Raider folytatásáról lemondott a Warner Bros., a legendás játékhős egy animációs sorozatban tért vissza nemrégiben a Netflixre, amelyben Hayley Atwell szólaltatta meg a címszereplőt. A Tomb Raider: Lara Croft legendája című sorozat első évada megosztotta a kritikusokat, a Netflix azonban két héttel a debütálását követően már be is jelentette, hogy zöld utat kapott a második etap, ráadásul már a történetet is belengette a streamingszolgáltató. 

E szerint a folytatásban „amikor Lara Croft kalandor az ellopott afrikai Orisha-maszkok nyomába ered, egyesíti erőit legjobb barátjával, Sammel, hogy visszaszerezze az értékes tárgyakat. Lara izgalmas új kalandja során körbeutazzuk a világot, miközben elmerülünk Orisha történelmének rejtett titkaiban is. A főszereplőnek egy veszélyes és rejtélyes milliárdos mesterkedéseivel is szembe kell néznie, aki magának akarja a maszkokat, amelyek sötét titkokat és olyan erőt rejtenek, amely szembemegy minden racionalitással. Egy erő, amely isteni eredetű lehet" - írja az amerikai IGN

A showrunner Tasha Huo elárulta, hogy a folytatásban Lara már nem magányos farkasként kalandozik majd, hanem csapatot épít, továbbá az ikonikus jelenetet is megkaphatjuk majd, amikor is a régészlány megüt egy cápát. Hogy pontosan mikor érkezik majd a második etap, egyelőre nem tudni, de annyi már biztos, hogy újfent Hayley Atwell adja majd a hangját a kalandor lánynak. 

Borítókép forrása: Netflix 

Kövess Minket!



Gamer szótár