Indiába kalauzolhat el minket a következő Tomb Raider játék

Indiába kalauzolhat el minket a következő Tomb Raider játék

Érdekes információk láttak napvilágot Lara következő kalandjáról.

Lezárult a Survivor trilógia, aztán sokáig semmi, majd 2024 februárjában befutott a Tomb Raider I-III Remastered csomag, amelyben újra végigjátszhattuk az eredeti kalandokat modernizált köntösben, bár az irányítás hagy némi kívánnivalót maga után. Persze érthető, hogy meg akarták őrizni olyan formában ezeket a címeket, mint ahogyan megismerhettük őket, de talán a modern irányítással egy kicsit ezen is turbózhattak volna. Emiatt volt is egy kis balhé a megjelenését követően, de végül megnyugodtak a rajongók és minden a helyére került. Azóta pedig kaptunk már egy új Tomb Raider animációs sorozatot is, The Legend of Lara Croft címmel. A legjobb az egészben, hogy jön az újabb remaster csomag is, de nem csak ezzel kell beérnünk, hiszen jön egy új Tomb Raider játék is, ami egy szivárgás szerint a franchise eddigi részeivel ellentétben teljesen nyílt világú lesz.

Egy V Scooper nevű szivárogtató a napokban osztott meg információkat az új Tomb Raider-játékkal kapcsolatban. Az egy dolog, hogy nyílt világú kalandra készülhetünk, ennél talán izgalmasabb, hogy Észak-Indiát járhatjuk majd be, vagy legalábbis a szubkontinens egy szelete lesz a játéktér. A szivárogtató szerint Larának lesz egy motorbiciklije is, ezzel fedezhetjük majd fel a tájat, valamint ejtőernyőzhetünk is, mivel jó nagy lesz a térkép, tele magas és érdekes helyszínekkel.

Néhány részlet a sztoriról is kiderült, és a belsős információk szerint egy természeti katasztrófa által szétdúlt területet kell majd jobban átvizsgálnunk. Ennek hatására egyszer csak előbukkan India történelmének egyik legnagyobb hatású uralkodójának a sírja is. Nagy Asóka sírboltja elképesztő kincseket és tárgyakat rejt, és természetesen az egyik feladatunk az lesz ezeknek a megóvása, mert fosztogatók és gonosztevők nélkül nincs Tomb Raider sztori. A mostani ellenlábasainkat egy Society of Raiders névre keresztelt csoportulás alkotja. Ha minden igaz, akkor még jobban fel tudunk majd készülni eddig velük szemben, mert majd szövetségeseket is lehet szerezni. Emellett ami még nagy újdonságnak mondható, hogy harcrendszert is frissítik, és így ellenségeinket anélkül ártalmatlaníthatjuk, hogy megölnénk őket.

Egyelőre ezeket nem erősítették meg hivatalosan, tehát elképzelhető, hogy ez még bőven változhat majd, de mindenesetre elég jól hangzik már így elöljáróban is.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár