Új taggal bővül a Tomb Raider família, de ki mind közül a legszexibb Lara Croft?

Új taggal bővül a Tomb Raider família, de ki mind közül a legszexibb Lara Croft?

A Tomb Raider: The legend of Lara Croft animációs sorozat főhősnőjét egy új színésznő, Hayley Atwell kelti életre hangjával, de a korábbi megformálói is versenyre kelhetnek szépségével. Szavazz, szerinted ki volt a legdögösebb közülük?

Lara Croft több mint egy videojáték főhőse. Amióta 1996-ban először megjelent a Tomb Raiderben, Lara a popkultúra egyik legjelentősebb figurájává vált. Akár szexszimbólumként, akár akcióhősként, akár egy erős női sztárként tekintünk rá, egy dolog mindenképpen igaz Croft kisasszonyra: elképesztően menő.

A dupla pisztolyos nő, aki nemcsak kalandorként volt rettenthetetlen, és mindenféle ereklyékre vadászott, mitológiai szörnyetegek tucatjaival vívta már meg csatáját, és talán pont ez a perspektíva az, amiért olyan elképesztően népszerűvé vált az elmúlt évtizedek alatt. Bármelyik akcióhőssel szembe lehetne állítani, és valószínűleg szétrúgta volna a seggüket, de legalábbis felvette volna bárkivel a kesztyűt. És rohadt jól nézett ki közben. Ezt szeretnénk most rangsorolni, hiszen felsoroljuk a 10 legdurvább ruhát, amit Lara valaha viselt a számos videojátékában.

Alicia Vikander modern változata előtt rengeteg modell és színésznő formálhatta meg a valóságban Lara Croftot, de nehéz eldönteni, hogy vajon melyikőjük a legszebb mind közül. Éppen ezért ezt a döntést rátok bízzük.

Kezdjük a felsorolást Nathalie Cookkal, hiszen ő volt az első hivatásos Lara Croft-modell 1996 és 1997 között. Aztán ott van Rhona Mitra, akit gyakorlatilag az első „szexi” Laraként tartanak számon, mert olyan adottságokkal rendelkezett, hogy elképesztően festett a karakter jelmezében 1997 és 1998 között. Az ő felkérése valójában megosztotta a fejlesztők és a marketingeseket, mert Larát egy női Indiana Jonesnak szánták, nem pedig egy glamour modellnek.

Talán a legismertebb mind közül Angelina Jolie volt, neki két Tomb Raider-film is jutott (2001-ben és 2003-ban). Az ő verziója szó szerint egy egyszemélyes hadsereg volt, ezért Angelina akkori hírnevével (sötét, őrült, gonosz) kombinálva a végeredmény egy rendkívül unortodox, mégis hatásos Lara Croft lett, de azért egyesek megjegyezték, hogy ez már nem egészen ugyanaz a régésznő, mint akit megismerhettünk.

A Tomb Raider: The Angel of Darkness promóciós feladatait a holland fitneszedző és egykori modell, Jill de Long látta el Lara Croft bőrébe bújva 2003 és 2006 között. Ezt követően Karima Adebibe angol divatmodellt választották ki erre a szerepre, hiszen befutott a Tomb Raider: Legend és a Tomb Raider: Anniversary is 2006 és 2008 között.

Camilla Luddington brit színésznő játszhatta el Lara Croftot a legújabb trilógiában, és nem csak a hangját adta a karakternek, de a motion capture révén róla is mintázták a Tomb Raider, a Rise of the Tomb Raider és a Shadow of the Tomb Raider főszereplőjét. Egy csokorba szedtük a gyönyörű hölgyeket, a döntést viszont ahogy mondtuk, már rátok bízzuk. Szerintetek ki a legszexibb Lara Croft?

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


Alicia Vikander (Tomb Raider 2018)

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


Szerinted melyikük a legszexibb Lara Croft?

  • 50 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 50 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %