Új traileren az új Tomb Raider sorozat, de már nem elég nőies Lara a rajongók szerint

Új traileren az új Tomb Raider sorozat, de már nem elég nőies Lara a rajongók szerint

Befutott egy új, egy perces videó, mégsem lehet felhőtlen az örömünk.

Régen kaptunk legutoljára bármit is a Tomb Raider univerzumából, legyen szó videójátékról vagy filmről. A nagyvásznon 2018-ban láthattuk legutóbb Lara Croftot, akkor Alicia Vikander formálta meg a legendás régészlányt, de ez nem aratott osztatlan sikert, így a folytatás is elmaradt. Ugyancsak ebben az esztendőben látott napvilágot a Shadow of the Tomb Raider játék is, amely lezárta a Square Enix új trilógiáját. Persze időközben azért befutott egy Tomb Raider Reloaded telefonokra, illetve a klasszikus első, második és harmadik rész Remastered verziója, de azért ez mégsem ugyanaz, mintha egy teljesen új alkotást kaptunk volna.

Mindenesetre egy animációs sorozat még idén megjelenik, a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft címet viselő széria október 10-én jön a Netflixre. A sztori a nagy sikerű Survivor trilógia (Tomb Raider; Rise of the Tomb Raider; Shadow of the Tomb Raider) eseményei után veszi fel a fonalat, és bemutatja a világjáró hősnő következő fejezetét. Több mint 25 évvel első megjelenése után Lara Croft továbbra is ősi rejtélyek után kutat, miközben elveszett igazságokat fedez fel lélegzetelállító és veszélyes helyszíneken. A karakter hangjával az animációs sorozatban Hayley Atwell kelti életre.

A Survivor-sorozat eseményeit követően Lara Croft elhagyta barátait, hogy egyre nagyobb kihívásokat találjon magának – ha az eddigiek ugye nem lettek volna elegek. De haza kell térnie, amikor egy tolvaj ellopja a kastélyukból a veszedelmes és hatalmas kínai ereklyét, és mint kiderül, ehhez a személyhez különleges kapcsolat fűzi. Ekkor veszi kezdetét a macska egér játék, és a hajsza során a világ legkülönlegesebb pontjaira is eljutunk, útja során pedig kénytelen lesz szembenézni valódi énjével Lara, és el kell döntenie milyen hőssé akar válni.

Kaptunk egy rövid ízelítőt is, hogy milyen kalandra számíthatunk majd a The Legend of Lara Croft során. A jelenetben a főszereplő mellett a videójátékokban megismert Jonah is feltűnik, akinek Earl Baylon kölcsönzi a hangját, akár a Survivor-trilógiában. Íme a részlet:

Nem lesz felhőtlen egyébként ennek a szériának a bemutatója sem, mert most éppen az animáció minőségét kifogásolják egyes rajongók. Sőt, sokan azt is megemlítették a kommentszekcióban, hogy egyre férfiasabb Lara, és ez bizony nem tetszik nekik. A videó alatt majdnem ugyanannyi like van, mint dislike, szóval úgy látszik ez a produkció sem lesz dráma mentes.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár