Tomb Raider IV-VI Remastered bejelentéssel ünnepeljük a 100 milliós mérföldkövet

Tomb Raider IV-VI Remastered bejelentéssel ünnepeljük a 100 milliós mérföldkövet

A Crystal Dynamics és az Aspyr jóvoltából három újabb Tomb Raider játék kap remastered változatot, ami ismét visszaviszi a rajongókat a múltba.a

A Tomb Raider IV-IV Remastered csomag az alábbi 3 játékot tartalmazza: The Last Revelation, Chronicles és a The Angel of Darkness. Az első kettő eredetileg PlayStation 1-re és Dreamcastra jelent meg, míg a harmadik már PS-re futott be. Ez a trilógia igazából már a rajongók szerint gyengébbre sikeredett az elődeinél, különösen az Angel of Darkness volt arról ismert, hogy egy bughalmaz volt, és mintha be sem fejezték volna.

Az Aspyr gyűjteménye mindezen játékokat igyekszik majd egy kicsit feldobni, javított látványvilággal, modern irányítási lehetőségekkel, trófeákkal, achievementekkel és persze Photo Mode-dal. Ezzel folytatódik az év elején megjelent Tomb Raider I - III Remastered Collection. A Tomb Raider I-III Remastered-et készítő, nagyon kis létszámú és nagyrészt független csapat egyértelműen szenvedéllyel és szakértelemmel nyúlt hozzá Lara Croft örökségéhez. A fejlesztések nagyszerűek és sokkal jobbak, mint például a Konami nemrég megjelent Metal Gear Solid Collection esetében. A nagy képkockasebesség, az új és régi irányítási módok, az összes bővítmény, a javított grafika mellett mindhárom rész között villámgyorsan lehet váltani, mert mindegyik el lehet érni a főmenüből. gyors váltás nagyszerű adalékmind a 3 cím és a DLC között a főmenüből üdvözlendő.

A remaster bejelentése közepette a Crystal Dynamics azt is elárulta, hogy a Tomb Raider egy figyelemre méltó mérföldkőhöz érkezett: hivatalosan is megerősítették, hogy 100 millió darabot adtak el belőle az első rész megjelenése óta. A teljesítményt ünneplő hivatalos közlemény így szólt:

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy megoszthatjuk veletek a Tomb Raider hatalmas mérföldkövét – hivatalosan is elértük a 100 millió eladott darabszámot a franchise-zal! Ez egy olyan jelentős teljesítmény, amit kevés videojáték-franchise ér el”

Kövess Minket!



Gamer szótár