Szegény ember Operationjével ünnepeli a CS2 születésnapját a Valve

Szegény ember Operationjével ünnepeli a CS2 születésnapját a Valve

Bemutatjuk, hogy mire való a CS2 megkésett születésnapi ajándékaként érkezett The Armory Pass.

Csak panaszkodnunk kellett, hogy a Valve semmit sem adott a játékosoknak a Counter-Strike 2 első születésnapjára, és máris megérkezett egy méretes frissítés, ami néhány bug és animáció javítása mellett egy rakás skint, az ezer éve pletykált kulcstartókat és a The Armory Pass nevű, szegény ember Operationjének is tekinthető új mechanikát hozta magával. De mi is az a The Armory pontosan? Most ebben fogunk egy kicsit elmerülni.

Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni a dolgot, akkor a The Armory Pass egy olyan csomag, mint annak idején az Operationök is voltak, csak itt teljesen új küldetések, tartalmak helyett azért díjaznak a 16 dolláros befektetésedért cserében, amit egyébként is csinálnál: például kompetitív meccseket vagy DM-et kell játszanod, hogy XP-t és ezáltal krediteket kapjál, amikkel feloldhatod az értékes ajándékokat.

Egy Pass legfeljebb 40 kredit gyűjtésére elég, de egyszerre akár ötször is megveheted ezt, hogy újra és újra kigyűjtsd a krediteket és beváltsd azokat skinekre, kulcstartókra, matricákra vagy ládákra. Ha pedig kimaxoltad mind az ötöt, akkor törölheted őket és vehetsz ismét öt darabot a Passból.

Jelenleg a következőkre tudod beváltani a kreditjeidet:

  • 25 kreditért az új Heat Treated Desert Eagle limitált változatát kapod meg (ez az ajánlat 2025. január 3-ig érhető el).
  • 3 kreditért kapsz egy random kulcstartót.
  • 4 kreditért kapsz egy random skint az új Overpass, Graphic vagy Sport & Field gyűjteményekből.
  • 2 kreditért egy Gallery láda jár.
  • 1 kreditért kapsz egy random matricát az új Elemental Craft Character Craft gyűjteményekből.

Sokan most valószínűleg azon agyalnak, hogy a 16 dolláros befektetés megtérül-e, azaz a begyűjtött tárgyak eladását követően lehet-e profitot termelni. Ez azonban egyelőre rejtély, mert a skinekkel még nem lehet kereskedni a megszerzésük után egy hétig. Viszont nem lepődnénk meg, ha legalább eleinte a válasz igen lenne.

Borítókép: Valve

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár