Avatar rajongók figyelem, AAA-s játék készül Az utolsó léghajlítóból

Avatar rajongók figyelem, AAA-s játék készül Az utolsó léghajlítóból

Az Avatar sorozat eredeti alkotói is kiveszik a részüket a munkálatokból.

A Paramount Game Studios és a Saber Interactive egy AAA-s akció-RPG-t fejleszt az Avatar: The Last Airbender (itthon Aang legendája és Az utolsó léghajlító alcímeken is ismert) rajzfilm alapján – írja az amerikai IGN. A lap szerint a játék az Avatar Legends Universe-ben fog játszódni, és a munkálatokban a sorozat eredeti alkotói, az Avatar Studiosnál dolgozó Michael DiMartino és Bryan Konietzko is szorosan együttműködnek.

Egyelőre nem sok részlet ismert az Avatar RPG-ről, de a fejlesztők szerint ez lehet „a legnagyobb videójáték a franchise történetében”, amit olvasva alighanem sok rajongó elmorzsol majd egy örömkönnyet. A játékot PC-re és konzolokra egyaránt kiadják majd, és állítólag páratlan élmény lesz. A játék megjelenési dátuma még nem ismert, de elvileg egy teljesen új Avatarként játszhatnak majd benne az arra vállalkozók, ami sok lehetőséget rejt magában.

Az Avatar: The Last Airbender RPG a múltban fog játszódni, több ezer évvel a sorozat eseményei előtt. Ez lehetőséget ad majd arra, hogy rengeteg már jól ismert elemet beletegyenek, de néhány új ötletet is megvalósítsanak. A fejlesztőcsapatok szerint a játékosok „arra számíthatnak, hogy egy vibráló világban a négy elem mestereiként, társaikkal vállvetve harcolnak majd dinamikus csatákban, és olyan kihívásokat és döntéseket élnek át, amilyenek együttjárnak azzal, hogy a világ egyensúlyának őrei.” Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből.

Borítókép: Nickelodeon

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár