Hangulatos előzetesből derült ki, mikor kel ki a magyar fejlesztésű Chicken Police Into the HIVE!

Hangulatos előzetesből derült ki, mikor kel ki a magyar fejlesztésű Chicken Police Into the HIVE!

Ráadásul a Chicken Police második részének magyar fejlesztői nem kényszerítik a point-and-click műfaj szerelmeseit arra sem, hogy kizárólag PC-n játszanak.

Remek hírek érkeztek a Chicken Police: Paint it RED! című díjnyertes, magyar fejlesztésű videójáték fejlesztőitől. Ugyanis a The Wild Gentlemen budapesti stúdiója szerint az Into the HIVE! című folytatás már november 7-én megérkezik PC-re a Steam platformján, majd ezt követően később Nintendo Switch-re, Xbox Series X|S-re, valamint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is ellátogat mindenki kedvenc noir stílusú point-and-click kalandja.

A Chicken Police: Into the HIVE!-ban Sonny Featherland és Marty MacChicken Clawville nyomornegyedében fognak nyomozni, ahol a rovarok borzalmas körülmények között élnek, miközben a város többi részében látszólag békességben, jól élnek a mindenféle antropomorf állatfajok. A fejlesztők ígérete szerint több mint 30 karaktert vallathatunk majd ki 35 helyszínen, hogy utánajárjunk, mi is történt itt pontosan. Ez azonban nem lesz olyan egyszerű, mert a The Wild Gentlemen fejlesztőcsapata szerint bárkinek lehet valamilyen hátsó szándéka, ami miatt hazudni kényszerül, nekünk pedig át kell látnunk a szitán.

A Chicken Police: Into the HIVE! mindehhez természetesen hozza majd az első részből megszokott sötét humort, noir atmoszférát és a magával ragadó cselekményt. Persze nem kell aggódnia azoknak sem, akik valamiért kihagyták volna a Paint it RED!-et, ugyanis a fejlesztők szerint annak ismerete nélkül is magunkra találunk majd Clawvile-ben. Újdonság lesz egyébként, hogy ezúttal nem csak fekete-fehérben, hanem Technicolor módban is játszható lesz a játék.

A megjelenési dátummal kapcsolatos híren túl egy új előzetes is érkezett a második Chicken Police-hoz, amit alább megtekinthettek. Ha pedig érdekel a játék, érdemes ellátogatni a Steam oldalára, ahol már kivánságlistára tehetitek azt a november 7-i rajtra készülve. Továbbá ugyanitt a program demóját is megtaláljátok, ha esetleg elfogna a türelmetlenség benneteket.

Borítókép: The Wild Gentlemen

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár