Így festenek a CS2 legújabb tárgyai, a talizmánok

Így festenek a CS2 legújabb tárgyai, a talizmánok

Kolbászemberkék és kézifegyverek nélkül mit érnénk? Na ugye!

Kiadós méretű frissítés érkezett tegnap a Counter-Strike 2-höz, és a The Armory Pass nevű szegény ember Operationje mellett több mint 100 új skin, köztük a régóta várt kulcstartók (vagy ahogyan a Valve hívja őket, talizmánok) is befutottak. Ezer éve pletykálták már és millió egy bizonyíték volt rá az elmúlt 7-8 évben, hogy egyszer a Call of Duty-kból vagy a Rainbow Six Siege-ből ismerős, fegyvereken fityegő tárgyak megjelennek majd a Counter-Strike-ban is. És most, hogy ez végre bekövetkezett, azzal kell szembesülnünk, hogy csak a magyarul Fegyvertár néven üzemelő belépővel juthatunk hozzájuk.

Sebaj, mert ha még nem láttad, hogy mivel is készült a Valve a megkésett születésnapi ünneplés során, akkor segítünk! Először is, összesen 33 darab új talizmán érkezett, ezek két csomagban találhatóak meg. Az egyik a Hiányzó Láncszem névre hallgat, ebben ún. kolbászemberkék szerepelnek, amik a különböző ügynök skinekre hasonlítanak. A másikban pedig fegyvereket ad a Valve, így találóan elnevezték a csomagot Kézifegyvernek. Ez már csak azért is zseniális, mert ugye fegyverekre lehet őket aggatni és fegyverek... na érted.

Másodszor, az új talizmánokról érdemes tudni, hogy a matricákhoz hasonlóan bárhová felhelyezhetőek, illetve el is lehet őket távolítani. Azonban ha nem akarod elveszíteni a Fegyvertárból nehezen kigrindolt figurádat, akkor használhatod a talizmán leszedő tárgyat is: ebből jelenleg minden feloldás után jár három ajándékba, illetve pénzért is lehet venni, ha kifogynál az ingyenesből.

De ne szaporítsuk tovább a szót, elvégre azért jöttél, hogy kolbászemberkéket és fegyvereket bámulj. Ehhez pedig semmi mást nem kell tenned, minthogy az alábbi képre kattintassz a galériánkért!

Forrás: Valve

Nektek bejönnek a talizmánok?

Borítókép: Valve

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár