Szerva itt, Xbox Free Play Days ingyen játékok ott

Szerva itt, Xbox Free Play Days ingyen játékok ott

Ha nem tudsz betelni az e heti Xbox Free Play Days ingyenes próba lehetőségeivel, akkor jó hír, hogy elképesztő akciókkal veheted meg némelyiket.

Megszokhattuk már, hogy a hétvége közeledtével az Xbox-tulajoknak mindig készül valami jósággal a Microsoft. Ezen a héten sem hazudtolta meg magát a redmondi cég, hiszen két érdekes játékba kóstolhatnak bele a platformon játszók a következő napokban, hála a Free Play Days ajánlatainak. Nem árt azonban sietni, mert csak október 7. 9:01-ig játszhatsz ezekkel, és a Free Play Daysszel párhuzamosan futó leárazások sem tartanak örökké.

Matchpoint – Tennis Championships

A Torus Games 2022-es játékában bárki teniszbajnokká válhat, és hasonlóan a modern sportjátékokhoz, itt is lehetőséged lesz karriert indítani, riválisokat gyűjteni és a földbe döngölni. A játék leírása szerint kiemelt szerepet kapott a valósághű taktikázás, a helyezkedés és a célzás, hogy egy, a valódi teniszpályákhoz hasonló élményt adjon vissza a Matchpoint – Tennis Championships. Ha kiderítenéd, mi igaz ebből, akkor a hétvégén ehhez szükséged lesz egy Xbox Game Pass Ultimate, Standard vagy Core előfizetésre. Ha pedig megtetszik, jó hír, hogy a Free Play Days ideje alatt 17 300 forint helyett mindössze 10 380-ért a tiéd lehet.

The Land Beneath Us

A FairPlay Studios májusban megjelent játéka egy körökre osztott rogue-lite dungeon crawler – kell még többet mondanunk?! Ha igen, akkor sem fogunk, mert az alábbi videóban konkrétan minden benne van, amit a The Land Beneath Usról tudnia kell annak, aki még soha nem hallott róla és a műfajban sem jártas. A legjobb az egészben pedig az, hogy a Free Play Days alatt semmilyen előfizetés nem fog kelleni ahhoz, hogy tegyél egy próbát vele, és ha nagyon bejön, akkor akciós áron, 5 200 forint helyett 3 640-ért meg is veheted. Fontos azonban észben tartani, hogy ez az ajánlat az ingyenes próbakörrel egyidőben megszűnik majd.

Borítókép: Torus Games

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár