A rendező elárulta, hogy ajánlott-e megnézni a korábbi részeket a Terrifier 3 előtt

A rendező elárulta, hogy ajánlott-e megnézni a korábbi részeket a Terrifier 3 előtt

Damien Leone megmondta a tutit. 

Valószínűleg még az alkotók sem hittek a szemüknek, amikor a mindösszesen 250 ezer dollárból forgatott Terrifier 2 több mint 13 milliót fialt a mozikban, Art, a bohóc pedig egyből horrorikonná vált. A magyarul Bohócrém 2 címmel érkező kőkemény slasher azzal került be a médiába, hogy több néző is elájult, vagy hányva hagyta el a mozitermet, olyan brutális és vérgőzös lett a Damien Leone rendezte horrorfilm. Azóta pedig már a harmadik részt is bejelentették, ami idén októberben érkezik majd a tengerentúli mozikba, és „karácsonyi tematikájú” lesz - azt azonban senkinek sem ajánljuk jó szívvel, hogy ezzel a filmmel hangolódjon az ünnepekre. Most viszont, hogy hamarosan befut a soron következő felvonás, felmerülhet a kérdés, hogy ajánlott-e megnézni az első két részt, mielőtt nekiugranánk a harmadiknak. A választ magától a rendezőtől, Damien Leone-tól kapjuk meg. 

„Nos, a Terrifier 1-et még úgy-ahogy megúszhatod, de azt nagyon ajánlom, hogy néz meg a Terrifier 2-t” – mondta Leone, hozzátéve, hogy a második film hihetetlenül fontos a horror-franchise szempontjából.

A rendező tehát nem kertelt, kerek-perec kimondta, hogy a második részt mindenképpen ajánlott megnézni még a harmadik megérkezése előtt, az első film azonban a történet szempontjából nem oszt, nem szoroz majd sokat.  

Ami pedig a folytatást illeti, valószínűleg senkit sem lep meg különösebben, ha azt mondjuk, hogy az új rész sem lesz sétagalopp. Ezt bizonyítja az is, hogy az Egyesült Királyságban, ahol már kezdetét vette a Terrifier 3 vetítése, állítólag többen is kísétáltak a moziból már a nyitójelenet alatt, sőt egy néző még el is hányta magát a látottaktól. 

Borítókép forrása: Cineverse 

Kövess Minket!



Gamer szótár