Visszatért a The Day Before, csak azért hogy megint elcsúsztassák a megjelenést

Visszatért a The Day Before, csak azért hogy megint elcsúsztassák a megjelenést

Wow! Na ez...ez... ez ismételten egy értékelhetetlen, unalmas, undorító előzetes. Mondjuk ezt már megszokhattuk a The Day Before-tól.

Végső soron, mi a játékok célja? Hogy szórakoztassanak, nem? Hát az biztos, hogy a The Day Before még meg sem jelent máris szórakoztató, persze nem hihetetlen izgalmai miatt, sokkal inkább a fejlesztés, a kiadó és a fejlesztők körüli balhék, átverések, hazugságok miatt. Ezen már nincs mit nagyon szépíteni, egyszerűen nevetséges (és szánalmas), ami a The Day Before körül történik. Ha gyorsan képbe akarsz kerülni, bátran ajánljuk eddigi anyagainkat a játékról:

Miután mindenki tudja már, mi is az a The Day Before (vagy legalábbis minek álcázzák) álljon itt a puszta tény, hogy elvileg 9 nap múlva kéne megjelennie a játéknak... aminek még neve sincs, amiről még egy deka valós gameplayt nem láttunk, ami egy óriási átverésnek tűnik és ami végül 9 nappal a megjelenés előtt csak egy újabb dögunalmas előzetest kapott, meg persze egy újabb csúszást. Nem csalás, nem ámítás, a The Day Before-t megint elhalasztották, ráadásul úgy, hogy az eddig ígért bétának nyoma sincs, az eddig ígért konzolos verziónak nyoma sincs, a kezdeti képsorok által vetített gyönyörű játéknak nyoma sincs.

Mindezek helyett van a semmiből jött early access, egy 40 dolláros árcédula (vicc, hogy ezért ennyit kérnek majd early accessben) és egy olyan előzetes ami.... Nem nagyon találjuk a szavakat, lelketlen, üres, csúnya, unalmas, továbbra is nulla másodpercnyi valós gameplay, pusztán szóban elmondott játékelemek, amikről videós bizonyítékot már mutatni sem tudtak. A videó legviccesebb része mégis a narráció, amit mintha a Google Fordító mondott volna fel.

A játék mindeközben visszatért Steamre és azt ígéri, hogy december 7-én rajtol early accessben, amire azért nem vennénk még mérget. De még ha tényleg ki is adnak valamit, ismerve a fejlesztők és a The Day Before fejlesztésének múltját... ez minden lesz, csak épp az az újgenerációs túlélőhorror MMO nem, aminek hazudják.

Kövess Minket!



Gamer szótár