Ez már egyre nevetségesebb - Elhalasztották a The Day Before megjelenését

Ez már egyre nevetségesebb - Elhalasztották a The Day Before megjelenését

Ha valaki eddig nem hitte volna el, hogy vaj van a fejlesztők füle mögött, hát íme!

Nehéz már megtalálni a szavakat és lassan, nem csak nekem, de a fejlesztőknek is. Néhány napja alaposan összefoglaltam egy másik cikkben, hogy mi is a The Day Before, honnan indult  a játék, kik dolgoznak rajta és pontos mi is most a helyzet a játék körül. Játék? Hát, ha egyáltalán lehet ezt játéknak nevezni, én egyre inkább hiszek abban, hogy ez a program egyszerűen nem létezik, a fejlesztők pedig mindenkit megvezetnek. Erről bővebben a következő cikkben olvashattok.

Akkor annyiban maradtunk, hogy a fejlesztők még januárra új előzetest ígértek, mutatván, hogy minden halad a maga medrében. Nem túl nagy meglepetés, de ebből sem lesz semmi, sőt, magát a március 1-re tervezett megjelenést is elhalasztották, az indok pedig már fájóan nevetséges.

A csapat, a Fntastic friss közleményben jelentette, be, hogy a The Day Before 8 hónapot késik, november 10-re tolták a megjelenést, mivel az immár 3 éves fejlesztési ciklus alatt egyszer sem sikerült lefoglalniuk a The Day Before címet, így arra valaki más már lecsapott az Egyesült Államokban... hagyok időt feldolgozni.

Tehát, 2023-ban, amikor rengeteg még be nem jelentett játék és film pont úgy szivárog ki, hogy a készítők levédetik azok címeit, a Fntastic nem is gondolt arra, hogy erre szükség lenne. A játék adatlapja el is tűnt Steamről. A The Day Before, ami 2 évig a legjobban várt videójáték volt Steamen, ma már meg sem található a platformon. Okés, nehezen de elfogadom, de azt magyarázza már meg valaki, hogy ettől függetlenül miért nem lehet közzétenni a beígért előzetest, aminek semmi köze a cím levédetéséhez, hiszen elvileg már elkészült anyagokból kellene összerakniuk?!

A csúszás bejelentése után megszólalt a Fntastic egyik hivatalos moderátora Discordról, ő volt az is, akivel múlthéten bejelentették az új előzetes érkezését. Elmondása szerint a videóból egyetlen moderátor sem látott semmi, még csak a fájl létezésére utaló jeleket sem és most már ott tart, hogy ő maga is megkérdőjelezi a játék valós létezését.

Már én is csak a fejemet fogom a The Day Before hallatán

Nem tudom mi alapján kellene még hinnünk a fejlesztőknek, mi az az infó, ami azt mutatja, hogy tényleg halad a The Day Before fejlesztése és a játék létezik? Szerintem nincs ilyen és az egész egy óriási átverés, aminek csúnya vége lesz, de írjátok meg a kommentek között ti is, hogy mit gondoltok a The Day Before egyre nagyobb botrányáról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!