Hamarosan bétát kaphat a The Day Before, már ha elhisszük még a fejlesztők hazugságait

Hamarosan bétát kaphat a The Day Before, már ha elhisszük még a fejlesztők hazugságait

Ugye tök természetes most is, hogy nem a fejlesztők beszélnek, hanem Discord-moderátorok?!

Rég hallottunk már bármit a The Day Before-ról, már hiányzott is a játék... már amennyiben hihetünk még abban, hogy a cím mögött valójában egy játék rejtőzik, nem egy óriási kamu. Egyszerűen nincs annyi véletlen, amennyi véletlen mögé próbálnak takarózni a fejlesztők.

Számtalan alkalommal beszámoltunk már a játék körüli botrányról, ahol már túlcsordul a hazugságokat, kamu indokokat és átveréseket gyűjtő pohár. Ebben a cikkben foglaltuk össze először, hogy mi a helyzet a játékkal, miért utálják egyre többen és sajnos azóta csak rosszabb lett a helyzet. Kaptunk ugyan új előzetest, ami borzasztó gagyi, unalmas és lopott volt, de közben a fejlesztők elveszítették a címüket, eltűnt a játék Steamről és YouTube-ról is, a csapat pedig egyszerűen nem kommunikál. Nem beszélnek a helyzetükről, egyszerűen mentegetőznek és kamu indokokkal, magyarázatokkal próbálják menteni magukat, csak ezt már egyre kevesebb játékos hiszi el.

Most végre új infók jöttek a játékról, bár most sem a fejlesztőktől és most sem túl biztató hírek. Ezúttal a játék Discord szerverének egy moderátora beszélt a játék következő lépéséről, mondván, hogy hamarosan jön a béta.

„Tudjuk, hogy rengetegen várjátok már a játék megjelenését, köszönjük nektek az eddigi kitartást és türelmet. Keményen dolgozunk, hogy a játék megfeleljen az elvárásainknak, biztosak vagyunk benne, hogy megéri majd a várakozás. Hamarosan érkezik majd a játék bétatesztje is. Ennek során kipróbálhatjátok majd a játékot és persze véleményezhetitek azt, hogy aztán  a megjelenésre a lehető legjobb formában legyen."

Néhány apró gond van csak ezzel. Továbbra sem láttunk a játékból szinte semmit. Volt ugyan néhány videó, de azok egyszerűen üresek voltak, nem árultak el a játékelemekről semmit sem. Mindegyikben mozgott a karakter és persze lövöldözött, ennél többet még nem láttunk.

És miért egy Discord-moderátornak kell erről beszélnie? Hol vannak a fejlesztők? Hol vannak azok, akik elméletileg dolgoznak a játékon, akik tudnának mesélni picit a játékról és akiktől a közösség elvárja, hogy infókat kapjanak? Sehol, helyettük egy Discord-moderátortól hallhattunk most 3 semmitmondó sort, amiben ugyanúgy nincs semmi konkrétum, mint a csapat eddigi bármelyik bejelentésében.

Jöjjön a The Day Before! Kapjunk bétát és dobjuk el az állunkat már attól! Lepjen meg minket a játék! Ezt kívánom, de az elmúlt hónapok és évek alapján kötve hiszem, hogy ebből bármi is megvalósul majd.

Kövess Minket!