Még az előzetesét is lopta a The Day Before!

Még az előzetesét is lopta a The Day Before!

Egyre borzasztóbb a sztori a The Day Before körül, már konkrét előzeteseket lopnak és adnak el sajátjukként a fejlesztők.

Egyre nagyobb a vita a The Day Before körül. A játék 2021-ben és sokáig 2022-ben is vezette a Steames kívánságlistát, mostanában viszont egyre mélyebb gödörben találja magát és már a Steames adatlapja sem létezik. Utóbbinak az lehet az oka, hogy a fejlesztők elmondása szerint valaki, ellopta előlük a The Day Before cím jogait, így inaktiválniuk kellett a játék adatlapját Steamen.

Egyre többen kérdőjelezik meg a játéknak a puszta létezését is, hiszen az eddig látottak és a csapat kommunikációja valamint munkája alapján leszűrhető információk szerint a The Day Before fejlesztése sehol nem tart még, mintha nem is létezne a játék, csak egy-egy rövid demót mutogatnának, minimális interakcióval és egyre romló látvánnyal. A játék fejlesztésének körülményeiről és az intő jelekről mi is beszámoltunk már, a következő cikkben találjátok azokat összefoglalva.

A fejlesztők is érzik, hogy reped a jég a lábuk alatt, ezért néhány napja kiadtak egy nem túl bíztató, sőt, inkább elrettentő 10 perces előzetest játékukhoz. 10 percnyi tömény unalomról van szó, az egyetlen hangulatos rész az előzetesben a kezdeti másodpercek, ahol gyors egymásutániban láthatunk hangulatos snitteket. Mint kiderült, még csak ez sem igazi!

A pár másodperces összevágás egyetlen jelenete sem eredeti, azokat nemes egyszerűséggel lelopták a Call of Duty: Black Ops Cold War egyik előzeteséből, picit átskinezték és máris eladták, mint saját videójuk.

Egyszerűen nem értjük, hogy létezhet még ez a projekt, hogyan lehet még erről mindig elhinni, hogy minden rendben van és, hogy a fejlesztők kitartó munka árán egy élvezetes játékot tesznek majd le elénk?! Amiket eddig láttunk a programból, azok egyszerűen ellopott ötletek, ellopott helyszínek, ellopott felvételek és animációk. Ha a fenti videó nem elég beszédes, hát nézzétek meg a lenti galériában a The Day Before hivatalos képeit és, hogy azokat honnan lopták.

Fent The Day Before, lent The Division (A galériáért kattints a képre!)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!