Volt már a The Day Before CoD és The Last of Us is, most épp Need for Speed

Volt már a The Day Before CoD és The Last of Us is, most épp Need for Speed

Már annyiszor volt az az érzésünk, hogy csak egy átverésről van szó, és ez nem most múlt el.

Az egész The Day Before egy bohózat. Sokáig egy nagy reményű játék volt, a Steam kívánságlisták élén állt, amiről aztán a tél folyamán szép lassan kiderült, hogy csak illúzió. Tökéletesen Matthew McConaughey szavaival lehetne leírni:

Az az érzése lett a közösség nagy részének – amivel mi is sajnos tudunk azonosulni –, hogy az egész csak egy kamu, egy átverés, amin nem segített, hogy a fejlesztők (Fntastic) folyamatosan csak tereltek, ha a problémák szóba kerültek, a kidobott előzetesek esetlenek, bénák és unalmasak, az a néhány rész, ami nem, az pedig lopás. Emeltek át elemeket a Call of Duty: Black Ops Cold Warból, a The Divisionből, a Resident Evil 2 remake-ből, a Snowrunnerből és a The Last of Us Part 1-ből, miközben továbbra sem világos, hogy milyen lesz a tényleges játékmenet. Most kidobtak egy új trailert, amiben egy Lamborghinit látunk, amint végigszáguld New Yorkon, de semmihez nem lettünk ezáltal közelebb. Ebben hol van bármi túlélés? Most már a család kerül a középpontba, esetleg NFS-klón érkezik?

Egyiket sem tudni, de az biztos, hogy az elég furcsa trailer mellé megjelenési dátumot is közöltek, ezek szerint november 10-én jelenik meg a játék. Már korábban is belebegtettek egy bétát, szintén szokatlan körülmények között, most pedig némileg ezt erősítették meg egy Twitter-posztban. Azonban azt, hogy mikor és milyen állapotban, homály fedi. Ráadásul továbbra sem sikerült visszaszerezni a jogot a névhez, így még az sem biztos, hogy a The Day Before címet kapja a program. Vannak olyan vélemények, ami szerint ez a megjelenési dátumig nem is lesz lehetséges. Összességében továbbra is csak azt látjuk, hogy rengeteg az ígéret, még több a mentegetőzés, de annál kevesebb a kézzel fogható bizonyíték, hogy egy értékelhető játék van a kezükben.

Kövess Minket!



Gamer szótár