Az NFL és az EA együtt indít Madden bajnokságot 2017-ben

Az NFL és az EA együtt indít Madden bajnokságot 2017-ben

Jön a Madden 17 esport bajnokság. NFL csapatok színeiben elektronikus atléták indulnak majd, akik minden héten az amerikai tévéképernyőkre költöznek.

A Madden sorozat első példányát még 1988-ban adták ki és azóta már több mint 100 millió darabot adtak el a sorozat különböző epizódjaiból. A játék azonban máig nem került be az esportok közé, pedig a lehetőség megvan benne. De ez gyorsan megváltozhat, hiszen az EA nagyon nyomul előre és a múlt héten egy új partnert is talált.

2017-ben indul a Madden NFL Championship Series, ahol az EA mellett a stratégiai partner az NFL lesz majd. A tervek szerint az NFL.com oldalon minden pénteken elektronikus bajnoki meccseket adnak majd, de ezzel a heti közvetítés nem ér véget, mert a rá következő napon a bajnokság tovább folytatódik, ám most már nem online, hanem az NFL Network TV adón. A nyár folyamán az EA meglepett mindenkit, amikor bejelentette, hogy 1 millió dolláros nyereményalapot hoz létre a Madden esport versenyeire, amit négy nagy esemény keretein belül oszt majd ki. Az első nagy verseny már le is zajlott és az EA tartotta is magát a bejelentéséhez.

Madden

A mostani versenyről azt lehet tudni, hogy a résztvevők ugyan esport játékosok lesznek, de mindannyian egy-egy nagy NFL-csapat színeiben indulnak majd. Az NFL klubok pedig válogató bajnokságokat tarthatnak azért, hogy megtalálják a legjobbakat. A játékosok - és ezen keresztül a csapatok - heteken keresztül, egy bajnoki sorozatban feszülnek majd egymásnak, ahogy az NFL is zajlik.

Lehet, hogy a FIFA után a Madden lesz az EA következő nagy dobása az esportok világában? Az tuti, hogy jó esélye van rá, hogy egy stabil esport közönséget találjon magának - főleg az Egyesült Államokban -, de azért semmit sem lehet biztosra venni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Üzlet - Milyen egy jól összeállított LinkedIn profil?

A LinkedIn nem álláskereső portál és nem is közösségi média felület, közben meg mégis mindkettő egyszerre. Egy olyan platform, ahol szakmai kapcsolatok születhetnek, lehetőségeket találhatsz, és megmutathatod szakmai egyediségedet. 

Üzlet - Fedezzük fel a szagtalan főzést plazmaszűrő alkalmazásával!

A szagtalan főzés legtökéletesebb megoldása a páraelszívókban elhelyezett plazmaszűrő. Ezek a szűrők a levegőt tisztítják, javítják annak minőségét, sőt az allergén anyagokat, polleneket, penészt, poratkákat, vírusokat és baktériumokat eltávolítják, mindezt vegyi adalékanyagok nélkül.

Üzlet - Mire lesz szüksége a gondtalan medencézéshez?

Egy medence építése, kialakítása sokkal összetettebb dolog, mint azt elsőre gondolhatná. A medence üzemeltetése nem merül ki abban, hogy telepítik és feltöltik vízzel. Számos egyéb kiegészítő kellékre lesz még szükség ahhoz, hogy tényleg élvezni tudja a medencézés adta örömöket.