Fragadelphia: Két játékost is csalással gyanúsítanak!

Fragadelphia: Két játékost is csalással gyanúsítanak!

A Free Brax nevű alkalmi ötös tagjai több alkalommal is gyanúba kerültek a versenyen, egyik cifrább, mint a másik!

Nagy felfordulást keltett a Free Brax nevű alkalmi ötös az amerikai LAN-on, két játékosuk is csalás gyanújába került az Insomnia elleni meccsen! Elsőként maga Brax, akinek kiszabadítása mellett maga a csapatnév is kampányol, ő ugyanis nem más, mint Braxton "swag" Pierce, akit az amerikai bundabotrány során eltiltottak a Valve eseményeken való részvételtől.

A képen jól látszik, a zajszűrő korántsem ott pihen, ahol kellene, inkább az arcán, mint a fülén tartja. Ennek köszönhetően pedig a játékos hallhatja, a helyszíni kaszterek mit mondanak az ellenfél helyezkedéséről vagy anyagi helyzetéről!

Utána jött Pterodactyl, akinek az első körben kiskevó, smoke és defuse kit is jutott! Mindezt hogyan? Egy kifagyott játékos elejtett gránátját és szintén a földön heverő kitet vette fel, később azzal védekezett, nem használta a füstöt, ami igaz is. Félig.

Hiszen mikor meghalt, csapattársa minikerr felvette a füstöt, és a harmadik körben el is dobta az, így végül jogtalan, 300 dolláros előnyt szerzett a csapat.

A szervezők egyelőre egyik vádra sem reagáltak, pedig sokan támadják őket a Free Brax csapat kapcsán, még akkor is, ha egy mapot újra is játszottak a csapatok:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!