Brutális látványvilággal kápráztatott el minket az ELEAGUE Major!

Magas színvonal, kimagasló szervezés és hihetetlen látvány. Ezt nyújtotta az ELEAGUE Major.

Nem kérdés, hogy az ELEAGUE Majorrel az eddigi legjobb Counter-Strike versenyszervezést kaptuk meg! Csillagos ötös, vastaps, leesett állak, minden ami kell! A produkció nagyon magas színvonalat ért el, nézzük is meg, mit tett le a Turner az asztalra az elmúlt egy hétben!

Zene

Először is, az előző ELEAGUE szervezések hagyományát megtartva, maradt a zenei stílus, vagyis a metál. Ezúttal nem mások szolgáltatták a talpalávalót (fel- és átvezető zenéket), mint a Metallica, nagyon brutális soundtracket hoztak össze a Majorhöz a Moth Into Flame-mel. Ehhez pedig egy ízléses kisfilmet is társított a Turner, tele fragekkel és a játékosok, kommentátorok megjegyzéseivel:

Vizuális megjelenés

Az egész főcímdal-klipet és a teljes Majort egy nagyon határozott és sötét vizuális megjelenés jellemezte az átvezetőkben, mely az eddigi ELEAGUE rendezvényeken is jelen volt, ám itt érte el végső, tökéletes formáját. Minden csapatról készült egy kis videó és rengeteg fotó, mely képi világában a fentebb látott klip stílusát idézi a belógatott lámpákkal és a fekete háttérrel.

Helyszín

A vasárnaptól szerda estig tartó csoportkör után pénteken elérkezett a rájátszás is, melynek az atlantai Fox színház biztosította a helyszínt. Sokan kezelték fenntartással a választást, hiszen az eddigi Majoröket stadionokban és hatalmas csarnokokban szervezték.
Ezzel szemben egy színház valahol visszafogott - pl. a kölni Lanxess Arena befogadó képességének a negyedét biztosítja a Fox színház, 4 678 főt bír el -, valahol pedig túlzó választás, hiszen könnyen giccsparádévá válhatott volna, de a Turner megcáfolt minket. Remek látvány fogadta a nézőket, tökéletes színpad képpel. Arra azonban senki nem számított, hogy mindez csak a jéghegy csúcsa.

Nyitány

A vasárnap esti nagy döntőben a szervezők amellett tették le a voksot, hogyha egy színházban szervezünk Majort, miért ne használnánk ki? Az eddigi Majorök mindig tartogattak meglepetést a döntő nyitójelenetéhez, de a Turner erre is rápakolt egy lapáttal! Hihetetlen minőségű és látványvilágú produkciót hoztak el ezzel a nyitánnyal (0:40-től kezdődik):

Nem csak a mérkőzések, de a szervezés részéről is nagyon magas minőséget ért el az ELEAGUE és Turner, így nehéz helyzetben lesz az ESL, ha Kölnben ezt felül szeretnék múlni!

Kövess Minket!