Az eddig csak szenvedő MSL megtáltosodott aizy érkezésétől

Az eddig csak szenvedő MSL megtáltosodott aizy érkezésétől

A statisztikák azt mutatják, RUBINO tényleg visszafogta kicsit a csapatot, de MSL-t biztosan.

A North irányítóját sokan kikezdték az utóbbi időben gyenge egyéni teljesítménye miatt, sokan már pronax-hoz hasonló jövőt és ezáltal süllyesztőt jósoltak neki. Tény és való, hogy a csapat leggyengébbe volt még a Majoron is, nem rajta múlt, hogy meglett az a bizonyos legendás pozíció a North-nak. Íme a RUBINO mellett lejátszott utolsó 10 meccs statisztikái MSL szemszögéből.

0.68-as átlag jön ki, ami botrányosan gyenge, főleg azt figyelembe véve, hogy ezek a meccsek egy Top8-as Major kvalifikáció és egy Top8-as Major meccseit tartalmazzák! Aztán megérkezett aizy, és a RUBINO-t váltó dán mellett MSL egyszer csak megérkezett a szerverekre:

Itt már 1,1-es átlagot mutat a mérce, ami már valóban egy elitcsapatnak megfelelő statisztika, a RUBINO-s és az aizy-s 10 meccs között 0.42 a különbség, több mint a másfélszeresére nőttek a számok!

Szemmel látható a fejlődés, de hogy tartós lesz-e, az csak hosszabb távon derül majd ki, egyelőre azonban úgy tűnik, aizy igazolása eddig egy DreamHack elődöntőt és javuló MSL statisztikákat hozott az együttesnek! Folytatás Katowice-ben, az A csoportban jövő hétvégén!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!