Itt a Twitch naptár, hogy ne maradj le semmiről!

Itt a Twitch naptár, hogy ne maradj le semmiről!

Egyszerű, de annál hasznosabb frissítés válik elérhetőve Twitchen.

Ezentúl sose fogunk egy Twitch eseményről se lemaradni.

Elég hasznos funkció került fel a Twitch palettájára, mégpedig egy esemény naptár, aminek segítségével értesítést kérhetünk, ha például megy a Major, az LCS, vagy csak Bob Ross megint felrobbantja az internetet.

Ezeket az eventeket maguk a streamerek hozhatják létre a követőiknek, tehát nem csak egy verseny esetében hasznos, hanem akkor is, ha kedvenc streamerünk egy 24 órás közvetítést ígér.

Az értesítést az emailünkre kapjuk, de összeköthető a Google Calendarral és az Outlookkal is. Viszont erre külön fület is találunk majd, mivel ez a funkció valószínűleg 2 hónap múlva lesz csak elérhető élesben.

Ezzel a Twitch még egy nagy lépést tett előre és nehezítette meg a konkurencia dolgát, hiszen nemrégiben került be a közösségek funkció, a Twitch felvásárolta a Curse App-ot és most már engedélyezve van a felhasználóknak a névcsere, sőt, hamarosan játékokat is lehet venni a platformon keresztül.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.