Exileh lábak és cipő nélkül is kitáncolt szinte minden elől Cassioval

Exileh lábak és cipő nélkül is kitáncolt szinte minden elől Cassioval

Az elmúlt hetek kudarcai után végre újra életjeleket láthattunk az UOL-nél, igaz az ellenfél is könnyebb volt a Roccat személyében.

Nehéz heteken van túl az UOL, legalábbis ha a győzelmi mutatójukat nézzük. A szezon eleje jól indult nekik, sokáig veretlenek is voltak, aztán találkoztak az A csoportbeli G2-vel és ott valahogy valami mintha elromlott volna pár hétre. Február 9-én nyertek utoljára szériát a Giants ellen, akiket nem éppen az élmezőnybe sorolnak. Aztán a G2 után valahogy a Misfits is kifogott az unikornisokon, valamint az IEM se úgy sikerült, ahogy azt szerették volna.

A Giants elleni mérkőzés óta egy meccset nyert az UOL

Aioween | 17/03/03 11:30 A borítóképen látható Khagneur arca nem is lehetne kifejezőbb a tegnapi napra, legalábbis ami az UOL teljesítményét illeti. Sokan várták már ezt az összecsapást, hiszen a Misfits a semmiből tört az élmezőnybe és azt vártuk, hogy az UOL felveszi a versenyt velük.

Szerencsére nem csak a Misfits elleni mérkőzés várt az UOL-re a múlt héten, hiszen szombaton a Roccat ellen is színpadra léptek. A Roccat mindent megtett az első meccsen, gyilkosságokban viszonylag sokáig tartották a lépést, de tornyok terén ennyire nem állt jól a helyzet. Azért a 30. perc környékén már egy 5 ezres aranyelőnyt összeszedett az UOL, aztán egy Baron Nashor harc után Samux egy hármasgyilkosságot is összeszedett, majd utána be is tolták a bázist.

Bravúros Exileh parádéval kezdődött a második meccs, Cassioval még lábak és cipő nélkül is úgy táncolt, mint Michael Flatley. A Roccat egyszerűen nem tudta lekövetni a mozgását. Többször is alacsony életerővel menekült el a meccs során, Csacsi pedig a GP ultival mindig be tudott segíteni neki a gyilkosságok bebiztosításában. A 21. percben egy sunyi Baron Nashort szerzett az UOL a hegysárkánynak köszönhetően. A tornyokat is gyorsan takarították el, sajátjaikat pedig hatékonyan védték. Betsy Ryze-a mintha nem is nagyon létezett volna, hiába volt ott a lategame lehetősége, a 26. perc elején az UOL befejezte a mérkőzést, mindössze egy tornyot átadva és ezzel bebiztosítva a 2:0-ás győzelmet.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.