Máris megvan a hónap első magyar Open Cup győzelme

Máris megvan a hónap első magyar Open Cup győzelme

SteveFrench kiváló napot zárt tegnap, ismert német játékost vert a Wall of Heroes verseny döntőjében.

Jól indult a márciusi hónap a hazai Hearthstone játékosok számára: a februári Top 200-ba összesen négyen is be tudtak kerülni, a hétfő esti nemzetközi Open Cup versenyeken pedig összesen öten is értékes HCT-pontokkal gazdagodtak. Minderről kedden számoltunk be részletesen.

Ismét vannak magyarok a Hearthstone Top 200-ban, hétfőn többen is remekeltek!

Szorgalmasan gyűjtögetik a HCT-pontokat a magyar játékosok, lássuk a legfrissebb eredményeket!

Tegnap este többen is újból próbálkoztak, ezúttal pedig még nagyobb sikerről van alkalmunk beszámolni, hiszen SteveFrench megnyerte a Wall of Heroes tavaszi szezonjának legutóbbi versenyét - a döntőben a PENTA Sports német játékosát, Niclay-t győzte le. 5 pont a zsebben, a hónapban pedig SteveFrench-nek már nem is kell aggódnia az Open Cupok miatt, hiszen a HCT-összesítésben a havi legjobb eredmény számít csak be.

A versenyen több magyar is indult, és nem SteveFrench az egyetlen, aki a Top 8-ban végzett. Huby az elődöntőig, Racket és Torin pedig a negyeddöntőig jutottak, így ők is pontszerző helyen zártak. Ismét helytálltak tehát a hazai játékosok, méghozzá erős mezőnyben, ahol számos ismert játékos (pl. INER, Thijs) ott volt.

A magyar Hearthstone-osok közül SteveFrench szerezte meg a legelőkelőbb helyet a februári HCT-ranglistán: 58. lett, amiért 4 pontot kapott. Jelenleg tehát egyértelműen ő a legjobb formában lévő hazai HS-es, és egyelőre nagyon jó úton halad a tavaszi Playoff-kvalifikáció felé. Soha rosszabb napot!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!