What? Újra összeáll a Pixel!

Újra összeállt hazánk legígéretesebb csapata és tele vannak nagyobbnál nagyobb tervekkel!

Nem csoda, nem áhítás, ezek bizony kőkemény tények. A DEv, FLEAV, bodito, plum és Mat1 ötös ismét együtt fog játszani, ráadásul Pixel név alatt. Sokakat meglephet ez a döntés, hiszen a csapattagok Mat1 csalási botrányát követően szétszéledtek vagy felhagytak az aktív Counter-Strike-kal. A csapathoz közeli, névtelenséget kérő források azt nyilatkozták, hogy a játékosok közötti nézeteltérések rendezésre kerültek és ezért döntöttek úgy, hogy ismét összeáll az aranycsapat.

A csapat újjáalakulása a magyar CS:GO közösség mostanság igen nyugodt tengerét is felkorbácsolhatja, valljuk be, jogosan. Mat1 kitiltását követően nem vehetne részt nagy rendezvényeken játékosként, hiszen az ESL ban azt eredményezte, hogy más szervezők sem látnák szívesen versenyeiken. Ám a dolog legérdekesebb része csak most jön: a srácok úgy döntöttek, hogy ezentúl edzőként hasznosítanák tehetségét és helyére egy új játékost keresnek majd, akinek kilétét egyelőre homály fedi.

esport csgo counterstrike cikk tbr ujra osszeall a pixel

Egyelőre nem szeretnének a versenyekre koncentrálni, inkább a megfelelő ötödik játékos megtalálása és az új helyzethez történő hozzászokás jelenti a legfőbb feladatot számukra. Azonban elárulták, hogy amint minden építőelem a helyére kerül és úgy érzik, elindulhatnak ezen a rögös úton, azonnal jelzik a rajongók számára. A jövővel kapcsolatban azt ígérik, hogy a több, mint 1 000 000 dolláros összdíjazású Major-ig meg sem állnak! DEv a kétkedőknek adott erről egy tömör, ám annál megnyugtatóbb és pozitívabb nyilatkozatot:

Ha ez sem jön be, inkább hajat növesztek!

Alig várjuk, hogy a régi-új Pixel sikereiről adhassunk hírt és ezúttal szeretnénk nekik sok sikert és kitartást kívánni!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!