A HR legyőzte a NiP-et, bejutottak a rájátszásba!

A HR legyőzte a NiP-et, bejutottak a rájátszásba!

DeadFoxék a StarSeries döntő rájátszásában vannak, legyőzték a NiP-et!

Közelebb kerültek DeadFoxék ígéretük felé, ennek az egyik legfontosabb mérföldkövét fektették le a NiP elleni győzelemmel!

DeadFox interjú Kijevből: "Győzni jöttünk!"

tbr | 17/04/06 13:25 Szerencsére az utóbbi időben egyre több HellRaisers és ezzel együtt DeadFox sikerről tudunk beszámolni, de ez persze nem volt mindig így. A Major után voltak nehezebb idők is a csapat háza táján, többek között erről, és a mostani versenyről beszélgetett a HLTV stábja a magyar AWP-ssel Kijevben!

A cím valószínűleg már elárulta, hogy a HellRaisers ott lehet a ma induló rájátszásban a kijevi StarSeries döntőjén. Azonban érdemes beszámolni utolsó csoportkörös mérkőzésükről, melyet a pizsamás nindzsák ellen játszottak. 

Overpass (16:13)

A mérkőzés bizony a felüljáró alatt dőlt el, mely majdnem tökéletes ismétlése volt az ELEAGUE Major kvalifikáció utolsó meccsének, melyen szintén ez a páros csapott össze a kijutásért. Akkor és most is a HellRaisers bizonyult erősebbnek Overpasson és ezúttal sem volt kisebb a tét.

Az első félidőben a HR játszott CT, míg a NiP T oldalon, mely a pálya erőviszonyainak megfelelően előbbiek kezében landolt 10:5-ös vezetéssel. A HellRaisers megnyerte az első három kört, majd fegyveres körökben felzárkózott a NiP, de egészen 7:3-ig menetelt innen DeadFoxék gárdája, majd a további 5 kört szépen elosztották egymás között, így jött ki az első félidő eredménye. Szép mozdulatoknak sem voltunk híján, ANGE1 kimagasló frag mennyisége mellett DeadFox ismét megvillantotta képességeit AWP-jével:

A térfélcserét követően újra sötét fellegek kezdtek gyülekezni a HR felett, ugyanis nagyon hasonló forgatókönyvet láthattunk, mint a CLG elleni meccsen. Az első három kör után zárkózni kezdtek a svédek, sőt, olyannyira visszajöttek, hogy a 26. körben már egyenlő eredményt láttunk a scoreboardon. 13:13-ról azonban újfent a HR tudott elmozdulni és végül meg is nyerték a mérkőzést. Azonban a NiP keményen megizzasztotta a csapatot a második félidőben, több győztes szituációt is eldobott magától a HR vagy éppen f0rest volt erősebb:

Izgalmas mérkőzést játszott a két csapat ismételten, de a HellRaisers játékának még van hova fejlődnie, ha olyan titánok ellen szeretnének eredményesen fellépni, mint a Na'Vi vagy a G2, akiktől már egyszer kikaptak a rendezvény alatt, ráadásul elég csúnyán (16:2).

esport csgo counterstrike cikk tbr hellraisers nip starseries

DeadFoxék ezzel 3-1-es mérleggel jutottak tovább a rájátszásba, ahol a North lesz az ellenfelük.

StarSeries: a negyeddöntő párosításai

09:00 - G2 vs. FaZe
12:00 - North vs. HellRaisers
15:00 - Natus Vincere vs. fnatic
18:00 - Astralis vs. CLG

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!